Trejning |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | ||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo završio i 15. trening , osjecaj PREJEBEN
Sutra cu blog napisati
|
||
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
I najduži put pocinje prvim korakom
|
||
tortica
Post Options
Thanks(0)
|
|
piši, piši. i prehranu stavi! |
||
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
horde_zla_tr
Cita FAQ Joined: 16 Listopad 2012 Location: Travnik Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam znao gdje da napisem pa cu ovdje :/ Da li neko zna zasto mi se poslije treninga nesvjesti nekih 30 minuta ? Sklekove i zgibove radim normalno i kad zavrsim trening pocne mi se nesvjestit..Isao sam doktoru radio EKG i srce je ok.. ? Hvala :)
|
||
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da sam to vec negdje procitao neznam dali je to zbog nedostatka vitamina jer se to meni ponekad dogadja kad ustanem iz kreveta, ali ne tako dugo .
napiši temu ovdje https://www.fitness.com.hr/forum/zdravlje_forum2.html
|
||
tortica
Post Options
Thanks(0)
|
|
kakvo ti je željezo? |
||
|
||
horde_zla_tr
Cita FAQ Joined: 16 Listopad 2012 Location: Travnik Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne znam nisam to provjeravao jedan mi prijatelj rekao ili srce ili tlak a posto sam uradio EKG doktor mi je rekao da je sve ok.. i zna mi se isto tako kao kod Zvonimira desiti kada ustanem iz kreveta ..:/
|
||
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To se meni desavalo prije par mjeseci i samo sa vremenom nestalo :D
Provjeri zeljezo...
|
||
horde_zla_tr
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aha..Hvala :) nisam znao da li da smijem da nastavim trenirati ili ne..to mi se desava samo kad radim sklekove i zgibove..inace treniram karate i to mi se ne desava poslije karatea :/
|
||
horde_zla_tr
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da li da nastavim s treninzima ili ne ? :/
|
||
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedi više mesa malo i crvenog jer u njemu ima žebeljeza . Ako se ne osjecaš dobro onda nemoj trenirati
|
||
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |