trening 6 dana u tjednu |
Post Reply |
Author | |
kejlon
Viden/a u gymu Joined: 09 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Ožujak 2010 at 01:03 |
Bok
Malo sam cito po vasem forumu, ali zanima me dali mi može netko konkretnije odgvorit. Idem tri puta tjedno u teretanu, sada planiram krenit vježbat 6 dana u tjednu, e sad citao sam da je mišicu potrebno da se odmori oko 48h, pa me zanima jel bi smio npr, leđa radit tri puta tjedno, znaci npr pon-sri-pet, taman se radi o odmoru od 48 sati, isto vrijedi i za ostale mišice? jel to previše u jednom tjednu i ima li uopce koristi od toga? unaprijed hvala |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
kejlon, ovisi o tome: š. koji ti je cilj (mršavljenje, masa, definicija, snaga, kondicija nešto trece.. :) Dakle, koji je cilj i po kojem si programu do sad radio? I što biš radio preostala 3 dana? |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
kejlon
Viden/a u gymu Joined: 09 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
dosad sam radio ovako:
pon: prsa triceps sri: leđa biceps ramena pet: prsa triceps pa onda iduci tjedan : pon: leđa biceps ramena sri: prsa triceps pet:leđa biceps ramena A noge sam radio kod kuce subotom, cucnjeve, podizanje na prste i malo trcanja, ali noge su mi iovako malo prejake za ostatak tijela tako da sam njih malo manje forsiro. Inace cilj mi je malo mase nabacit, pa se možda malo i cini nelogicnim ipak 6 puta tjednom trening jel? Znaci s obzirom da želim masu jel bi bilo previše onda više od jednog puta tjedno radit npr. leđa i prsa? I kako ti se uopce cini ovaj trening kojim sam dosad radio? |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije dobro sta si do sad radija zato sta sta ce ti triceps 2 puta tjedno prsa aj jos i mogu,onda ledja biceps ramena za to sve dobro odradit jedno 2h treninga negine,a onda kvaliteta treninga i nije nesto jer ako dobro odradis ledja neces imat previse snage za ostalo a kamoli jos biceps i ramena. masu se nabija hranon a ne suludin treninzima koji ce te toliko iscrpit da ces nakon par tjedana pocet dizat manje tezine nego do sad |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovaj trening je los.. pa kako nisi pohvatao neke osnove, da se misicna skupina ili odradi jedan dan (split) ili radis full body pa je odradjujes 3 x tjedno, ali po treningu samo jednu vjezbu za tu misicnu skupinu.. Dobro ti zmaj govori.. masa se nabija povecanim unosom kalorija, znaci suficitom.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Od nogometa ili su prirodno jake ko i svima koji ih ne rade? Nema tebi nikakve mase i napretka ak ne pocneš pošteno radit donji dio tijela... |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
usput meni isto govore da su mi noge prejake pa ih sad radin i 2 puta tjedno, ali nisu nego bit cu kulturan straznjica haha, neke su me zene cak pitale jesan li silikone stavlja, i nemogu rec da mi je krivo sta pitaju
|
|
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovako nešto je i mene zanimalo (ako se smijem nadovezat)...
Inace idem u teretanu 3 puta tjedno i radim full body... cini mi se ok, osim što mi nekad rutina vec ide na živce, al nemam problema s tim... Jel to uopce dobro ili? I za koju vrstu cilja odgovora (definicija, snaga, kondicija?) Ili bi bilo bolje dijelit mišicne skupine? |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Full body nije rutinski trening vec se radi samo povremeno, pogotovo ako si naturalac. Pretežito se radi pred kraj defke zbog iznimne kcal potrošnje
|
|
pantich
Viden/a u gymu Joined: 07 Travanj 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne valja ti ovaj sistem. A i mislim da ti nema potrebe za suludim vježbanjem, tako se niti definira tijelo niti nabija masa. 3x tjedno ti je dosta, obrati samo pažnju na kvalitetu prehrane. |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
@pantich tema je samo mjesec dana stara .... |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
i njegov odgovor je besmislen al eto.zasto je 3 puta dovoljno po meni je 3 puta malo a 4 dovoljno. sad o tome mozemo raspravljat ko zna koliko
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Po meni je za pravi trening snage dovoljno 3 x tjedno... sve ostalo je previse, ne stigne se misic dovoljno odmorit.. u to ne ubrajam ostale treninga tipa trcanja, bicikle i to.. sam trening snage s utezima 3 x tjedno dovoljno.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |