Trening eksplozivnosti |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Pa ovisi kako ga izvodis.. mozes se polako spustat pa brzo dignut i zavrsit laganim skokom, cime bis dobio na eksplozivnosti.. Ali imas dosta vjezbi za eksplozivnost i bez utega, tipa sprinteva, poskoka u cucnju, skokova u dalj, itd..
|
|||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Zahvaljujem,pretpostavlja sam tako nešto |
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
heavy cucanj koji je spor je isto dobar za eksplozivnost dapace, dosta trenera smatra da se određene pliometrijske vježbe ne trebaju raditi dok se ne dođe do cucnja od 2 x težine tijela pojedinca!
|
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
||||
pa ko ce mi dignit 200kg? |
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
koliko si visok? Edited by Iluvatar |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Treba neki stalak napravit.. kao i ja.. ja kad bi imao stalak, nebi ni isao u teretanu, posto imam doma sve potrebno...
|
|||||
|
|||||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
||||
š78 |
|||||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
||||
pa probaj nešto zavarit,3 šipke spojiš i šibaj |
|||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Moram ici kupit aparat za varenje
|
|||||
|
|||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||||
i imaš š00 kg? prvo ti na skidanje kila a onda na trening eksplozivnosti jer ceš si samo zglobove uništiti ovako |
|||||
|||||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
||||
haha,nisam zna d aje toliko komplicirano
nemam baš š00,imam 96 i još malo sala,prilicno sam skinija u ovaj misec ipo dana,7 kila,a bome organizam nije trpija.još imam malo skinit,reka bi 3-4 kg(iako imam namjeru još 6),i onda cu bit stroj |
|||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
imas ti i vise skidat bar jos š0 cini se meni
|
|||||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
||||
to svi govore,ili kad me ljudi vide,pa me pitaju koliko kila imam,onda kad im kažu pitaju se di mi to sve stane itd...uglavnom,nadam se da cu brzo doc do 90,pa cemo u naredna,ako Bog da,2 miseca,vidit ko je u pravu |
|||||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |