Trening na tašte |
Post Reply |
Author | |
MakroM
Cita FAQ Joined: 01 Veljaca 2016 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Veljaca 2016 at 19:22 |
PITANJE - vjerojatno pitano 100x al ne mogu naći ovako sve što me zanima Naime radio sam 30-40min brzo hodanje ujutro, obrok, trening i sve mi je bilo super isplanirano, no više ne mogu tako. Nego sada radim i trening na tašte. Čitao sam Vedrana Jakšića koji je velikim postovima to obrazložio TRENING UZETIMA te nakon toga još CARDIO. Osobno taj Cardio radim zavisno od vremena 20ak minuta bicikli + 25-30minuta brzo hodanje. Sve to traje skupa oko 1h i 30minuta. No zapitao sam se jednu stvar, čitao sam neke članke i kažu da je dobro prije takvog treninga na taške ako ga možemo nazvati , popiti malo wheya, pola mjerice-mjericu čisto da potaknemo tijelo. Dok opet naravno drugi nisu zagovornici treninga na tašte pa kažu da je bolje prvo jesti... Oprilike bi to izgledalo 08:00 ustajanje 08:30 pola mjerice wheya sa vodom 08:45 trening+cardio 10:15 whey mjerica + 3-4 žlice zobenih + zaleđeno voće + cimet + kurkuma + đumbir + lanene sjemenke (smiksano sve) 13:00 - 14:00 ručak (ne mogu birati previše no kvalitetan obrok bude što se tiče nutritivnih vrijednosti, ali i UH je uključen) 18:00-19:00 Brokula, cvjetača, mrkva napravljene tako da ih skuham, lagano popržim nakon toga i dodam malo slatkog vrhnja radi okusa. Od mesa ako imam piletinu ili svinjetinu. 21:00- ovaj obrok me muči , ima li zamjena za posni?! ili što da stavim tu ? Prije je prehrana bila 07:00 brzo hodanje 08:00 zobene,whey ili jaja+zobene 10:00 trening 11:30 riža/krumpir + piletina 16:00 puretina+krumpir/riža+zelena salata 19:00 Teletina/svinjetina bez UH
21:00 posni sa zobenim i mjericom wheya Također kcal bih izračunao i radio neka cikliranja ako je potrebno, odnosno ako ne bih svaki dan mogao držati UH na nekih 100-150grama. Ne znam iskreno ni jel potrebno držati tako nisko, nemam pojma ni sam jel cikliranje bolje ili stalno nisko sa uh.. :/ E sada, puno sam toga tu rekao. Zanima me mišljenje prvo za prehranu ovu NOVU i je li puno lošija od strae i za ovaj whey prije "treninga na tašte" uzimati ga ili ne !? Hvala unaprijed. Edited by MakroM - 01 Veljaca 2016 at 19:29 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |