Trening Novog Doba |
Post Reply |
Author | |
Amiketa
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Travanj 2013 at 23:06 |
Budite korak ispred drugih!
Tecaj za sve osobne trenere i one koji žele imati zavidno znanje u polju funkcionalnog treninga održat ce se 4. i 5. svibnja u Extreme Fitness-u kod Dalibora Petrinica kojeg, vjerujemo, svi dobro znate. Broj polaznika je ogranicen na 10. Tecaj organizira Dalibor Petrinic u suradnji sa Centrom Miketa. Obraditi cemo: mobilnost, stabilnost, zagrijavanje, slaganje programa, tehnike rada sa kettlebellom, progresije vježbi sa tijelom. Sva pitanja postavljajte na [email protected] |
|
Centar za promicanje zdravlja Miketa
http://www.centar-miketa.hr |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kud prije nisam vidio ovo :(
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
kam sam ja gledala,da ovo nisam vidjela?! odma bi se prijavila |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa da baš mi je sada žao :(
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |