Trening program - molim pomoc |
Post Reply |
Author | |
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Listopad 2012 at 18:16 |
Nakon odradjenih 5 tjedana programa od Extremefita, razmišljam što i kako dalje.
Naime imam problem da moram odseliti na 3 mjeseca na edukaciju i rad (znaci cijeli dan radiš nakon toga predavanja i uz to moraš položiti sve ispite iz tih predavanja, što znaci cijelu noc ucenje). Uglavnom iznajmila sam garsonjeru u kojoj mogu napraviti marinca jedva, ali mogu toliko je velika:)) i nece mi biti dostupan internet u stanu tako da me to malo brine. Osim stana imam jednu bucicu (onu iz web shopa 1-15kg, nikako da dodju da mogu naruciti i drugu), prostirku za pod i narucila sam kotacic za trbuh. To je sve od dostupnih rekvizita. Ovako sam nekako zamislila, više manje prepisala i skombinirala od dva extremfitova programa (nadam se da se ne ljuti ) Još uvijek imam dosta posla i trebala bih skinuti još koju kilu. Evo plana: Trening snage 1: CORE: Db half turkish get up left arm Db half turkish get up right arm Alt V-ups EKSPLOZIVNOST: knee clapping pushup squat jumps DENSITY: Db squat and press left arm x6 Db squat and press right arm x6 Jednorucno veslanje na klupici svaka ruka x6 KARDIO: Jumping jacks Trening snage 2: CORE: Ab wheel rollouts V-hold twist each side EKSPLOZIVNOST: knee clapping pushup squat jumps DENSITY: Db lunge and twist each leg x6 Db one arm swing each arm x6 KARDIO: Cross mountin climbers Kardio: Alt lunge jumps Burpees Dynamic plank 1. TJEDAN Ponedjeljak: Trening snage 1 core 30/30 4 runde eksploz. 15/30 5 rundi density 15 min kardio 20/30 6 rundi Srijeda Kardio 30/30 6 rundi Petak: Trening snage 2 core 30/30 4 runde eksploz 15/25 5 rundi density 15 minuta kardio 20/30 6 rundi Nakon toga slijedeci tjedan planiram skidati po 5 sekundi odmora coru, kad dodjem do 15 sek, slijedeci put 1 rundu više. Eksplozivnost skidati po 5 sek odmora opet do 15 sek, a nakon toga dizati po 5 sek rad (isto kao u programu). Density savki tjedan 1 minuta gore. Kardio smanjivati odmor po 5 sek do 15, nakon toga dizati rad za 5 sek do 30/15, onda dizati po 1 rundu. I kardio spustit odmore po 5 sek do 30/15, nakon toga dizati po 1 rundu gore. Šta kažete može li to proci? |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moze proc ;)
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na brzom odgovoru:)
Vrag mi ne da mira ipak cu to malo popraviti, 3x tjedno trening snage ova dva gore pon, sri i pet. Uto kardio, a cetvrtak ubacim jednu rutinu s Vašeg sajta. Biti ce valda OK. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |