treniranje usprkos ozljedi |
Post Reply |
Author | |
breskva
Viden/a u gymu Joined: 27 Srpanj 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Srpanj 2007 at 15:55 |
nedavno sam uganula glezanj. nisam se dovoljno dugo oporavljala jer se aktivno bavim sportom, pa sam brzo nakon ozljede trebala igrati. zbog toga me sada jos uvijek muce bolovi, pa ne mogu trcati ili raditi neke vjezbe....a svakako bi htjela ostati u formi. pa ako neko ima savjet kako odrzati kondiciju i formu usprkos ozljedi.
|
|
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
mozes na bicikl ili joger,tamo nemas opterecenja za zglobove pa kontam da bi to stimalo.
koji sport? |
|
breskva
Viden/a u gymu Joined: 27 Srpanj 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
kosarka. bicikl nemam, jos uvijek zicam starog , al imam role pa cu probat. al ipak, role su nista za kondiciju. ne umaraju me dovoljno, treba mi nes intenzivnije.
Edited by breskva |
|
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
onda plivanje
|
|
yasska
Cita FAQ Joined: 02 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav
Našla sam ovu staru temu pa da ne otvaram novu molim za savjet. Prije točno 2 tjedna sam ozljedila kvadriceps (istezanje u fazi grčenja) i mislim da sam imala neku mini rupturu ili istegnuće, bolilo je i na dodir par dana. Sada je puno bolje s time što i sada osjetim bolno mjesto kada pokušam istegnuti kvadriceps. Zanima me da li je vrijeme započeti s nekim laganim treningom i da li je bolje početi s laganim trčanjem ili nekim treningom snage? Ne radim ništa točno 2 tjedna i mislim da bi već mogla pomalo uključiti neku aktivnost pa me zanima s čime početi? Hvala unaprijed |
|
-sly-
Cita FAQ Joined: 11 Listopad 2012 Status: Offline Points: 60 |
Post Options
Thanks(0)
|
prije 3 dana sam isao sa glavoboljom i temperaturom u gym... rafio sam 90posto treninga inace...
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
Yasska, pojma nemam kakva je priroda povrede, no generalno bih rekao da probaš lagani trening, ali ne prelaziti granicu boli. Ali bol i dalje postoji, sama nađi neku vježbicu kod koje ne boli, nemam pojma što, jer naravno da neznam što te boli, ono bolno istezanje nemoj. Ukoliko je i vezivno tkivo oštećeno, to može trajati mjesecima. Probaj i lagano masirati, možda potakne brže zaceljenje. |
|
yasska
Cita FAQ Joined: 02 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala puno na odgovoru
Odradila sam lagani kardio i masirala par dana tako da mi je puno bolje, hvala na savjetu |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |