Triban ka smršavit ( ilitiga RIP zglobovi) |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
prije par god sam bila u splitu i ajd ove mladje koliko toliko skuzim.. ali starije.. nema sanse :D svaka druga rijec mi je bila "Molim.. štaaaa ??!" :D
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
a sta ces tako su navikli pricat
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ovi brle inace puno toga ne razumi
|
|
Morska
Cita FAQ Joined: 25 Sijecanj 2013 Location: Split Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
asti ga :) aj potrudi cu se ubuduce koliko buden mogla, skužajte ako se ne razumi :)
|
|
Morska
Post Options
Thanks(0)
|
pa i ti si splico , šta mi onda pribotunajes :P :D pa osta ti je spliski stil pisanja :D |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
A je, al nije tiliko ka u tebe naglašeno baš, ima neke razlike
Posto brle vjerojatno nece razumit šta znaci skuzajte odma cemo mu prevest, to ti je oprostite |
|
Morska
Post Options
Thanks(0)
|
to zmaju, viš kako ti na sve misliš :D
uglavnon, ostali ako neko ima savjet, koje vjezbe da radin i cin da se bavin od kretanja da zglobove ne spizdin, jer su mi pretanki i tako to. prika mi je reka da ne smin trcat dok ne skinen jedno 10 - 15 kila? ako ko ima kakav savjet ,ako ne, nea veze :) |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
Vježbe s utezima, ali teške vježbe ne nešto lagano, i iako mi je orbitrek bezveze cini mi se da bi tebi dobro doša
|
|
Morska
Post Options
Thanks(0)
|
zmaju fala na savjetu
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
Ništa, kad pocnes nešto vjezbat slobodno ovde napisi šta i kako radiš
|
|
Morska
Post Options
Thanks(0)
|
a prije 7 8 dana san imala 89 kila, svaki dan san hodala uru ipo na marjanu, bez ostalih vjezbi i bez promjene prehrane san izgubila 2 kila. mozda za 7 8 dana i nije puno ali meni je to ludja XD sad cu polako i te neke vjezbe ubacit, i pocet minjat prehranu.. pa cu pisat ode kako i sta :D i slika cu se kad mi se bude dalo nac punjac od aparata :D
|
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa dobro je 2 kila u jednon tjednu samo ti setaj to ti je odlicno a bar na marjanu imas di setat :)
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
Samo pazi kad setas po marjanu da ima ljudi u blizini
|
|
Morska
Post Options
Thanks(0)
|
policia je u patroli. naletila san na njih na vatrogasnon putu. i iden najcesce ujutro... pazin ja :)
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
Ee, svakakih ludjaka ima gori
|
|
Morska
Post Options
Thanks(0)
|
samo da se javin,znaci prvi put kad san se javila 25 1 imala san 89 kila. nisan jos prominila prehranu -.- nemojte me ubit..
od prvog dana san hodala svaki dan al al zadnjih 7 8 dana uz to i vjezban svaki dan i iman trenutno 84 kile :) bolje se osjecan u smislu organizma, i tako te šeme :) vjezbe radin u konobi i i vrtlu, samo jos da se prisilin prehranu minjat -.- nikako se ubacit u minjanje spize :/ eto , pozdravljan vas iz splita :) p.s. jutros nan je po ure pada snig, jeeeeej , al ga je sunce brzo potiralo :( |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |