tricep dips |
Post Reply |
Author | |
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Sijecanj 2013 at 16:17 |
ja radim tu vježbu tako da se oslanjam samo na jednu nogu, tj. druga mi je u zraku, paralelna s bedrom noge koja je uprta u pod. jel to lakša varijacija il teža?
po mojem osjecaju, za ruke, one su jednako teške (možda mi je na jednoj nozi malo teže), ali kad sam na jednoj nozi osjecam da mi rade i mišici te noge uprte u pod. |
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
probaj si neku gumu složit da se pomogneš s njom ili stolac iza sebe pa se nasloniš nogom kao kod bulgarian split squata samo se dižeš rukama, ako ti pali ovo na podu ok ali pazi da noga bude u sredini al kažem probaj sa gumom ili sa stolcem ako ne možeš samo stalno ili možeš probati negativne samo
|
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
cek cek. izgubih se :D
na kaj moram paziti? da mi noga bude u sredini? misliš, u liniji s tijelom? sa stolcem: noge ispružene na stolcu i normalno radim dips? negativni ? |
|
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako radiš s 2 ruke na istom stolcu onda je teža opcija s jednom nogom na podu ali isto tako zašto ne podici obje noge na drugi stolac pa imaš veci raspon pokreta i onda opet kasnije možeš ostaviti jednu nogu a druga je u zraku (radi core) pa mijenjaš noge
ako možeš postaviti 2 stolca i propadati izmedju njih onda je najlakša opcija ako nemaš gumu da se nasloniš na treci stolac kao kod bugarskog cucnja u pocetku s obje noge onda samo s jednom u sredini (on stoji iza tebe) negativni su kad se digneš gore uz pomoc nogu pa se što polakše spuštaš prema dolje (negativni dio pokreta) pozitivni je kad se dižeš al su ti vjerojatno prelagani pa zanemari evo i jedna stranica pa prouci http://www.alkavadlo.com/2011/03/03/all-about-triceps-dips/ Edited by Markan1989 - 04 Sijecanj 2013 at 11:49 |
|
Jean
Post Options
Thanks(0)
|
hvala! probala sam danas s nogama paralelno na jednom stolcu i bilo je osjetno teže nego kad su mi noge na podu (listovi okomito na pod, tj.koljena savinuta - tak sam prije radila). al uspjela sam ovolko: 8,9,10. mogla bi možda još, ali to ostavljam za sutra :D
|
|
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najteža varijanta tog (stražnjeg skleka/dipsa) je ta da staviš obje noge ispružene, tj. stopala na loptu i podižeš se rukama iza na klupici. Moj iduci izazov je s opterecenjem... Ali bole me zapešca kod ovog
|
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
Jean
Post Options
Thanks(0)
|
uh, da. lopta. destabilizacija=izazov :D
|
|
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Polako, bez forsa.
Ja sam jaaako dugo radila ove s jednom nogom ispruzenom, drugom na podu pa tek onda presla na pilates loptu. |
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
Jean
Post Options
Thanks(0)
|
probala budem sutra :)
|
|
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Podigni noge na klupucy/stolicu i stisni uteg nogama.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako je netko napredan s dipsevima, može isprobati ovo: Dip Belt
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |