Trideseti jubilej Maratššš;na nade |
Post Reply ![]() |
Author | |
vlajster ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 15 Rujan 2010 at 12:01 |
Jako mi se svidjela prica o Terry Fox-u i njegovu maratonu i celicnoj volji u borbi protiv raka,upravo je izašao clanak o tome pa procitajte!
http://supermen.tportal.hr/definicija/86223/Trideseti-jubile j-Maratona-nade-za-borbu-protiv-raka.html Kada vidite što neki ljudi rade,odmah vam nestane onaj manjak motivacije... |
|
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
|
![]() |
|
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da, zbilja nevjerojatna snaga duha!
Mene fascinira prica našeg maratonca koji je otrcao ultramaraton "od Prevlake do Vukovara" '97., a ko malome mu je bila dijagnosticirana celebralna paraliza i bio je ovisnik o drogi, te skoro umro od predoziranja. Trcanje ga je spasilo. citala sam njegovu biografiju nedavno sastavljenu od novinskih clanaka i intervjua s ljudima koji su ga poznavali, filmska prica. ![]() |
|
LiveStrong
|
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
A tek onaj lik sta je isao na Ironman maraton, trcao i gurao sina u
kolicima.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
vlajster ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Pa eto pišite još nešto o tome,neka se vidi kakvih sve ljudi ima,odmah ce nam sve postati puno lakše kada se vidi kakve su stvari neki ljudi prošli!
|
|
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |