Tuna |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
A probaj mjesat sve i svasta, meni ok sjedne tuna + jogurt (0,5l 0,9 m.m).
Valja tunu i pomjesat sa povrcem. Probaj jaja + tuna. Ima razno raznih kombinacija. Edited by Mr G. |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, da! tuna + zelena salata + acceto balsamico + malo cesnjaka (nije obavezno) tuna + paradajz + masline |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Rekla bih da ima jos puuuno toga, ali budimo realni - ovakav nacin prehrane nije za gurmane. |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
tunu pomijesam s posnim. i crni kruh. i casa jogurta.
|
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
bekica
Viden/a u gymu Joined: 21 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
vidim da svi vise manje jedete tunu ko salatu.ima neki razlog?ono sto ju ne kuhate i to.nadam se da nije lijenost u pitanju,hihi evo moj recept(mislim da kod vecine nece proc zbog vrhnja,al kad pisemo recepte... ) najbolje uzet tunu u komadicima,jedna velika zlica vrhnja,malo vegete i malo crvene paprike,prokuhat i ostavit da se ohladi(da se zgusne).najfinije uz rizu.mljac
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nekako mi je najbrze spremiti tunu na salatu, ali ponekad ju i ja malo prokuham kad spremam za rucak.
Prvo zdinstam malo luka, onda dodam nasjeckano povrce po zelji (paradajz, paprika ili nesto trece) pa pelata i/ili pasirani i pred kraj stavim tunu. Sve skupa se ne kuha dugo. Dobro mijesam da se dobije kao salsa nekakva (bolje sto sitniji komadici tune). I to preko tjestenine volim preliti (zelene npr.) Njamiii! Naravno, moze i s rizom ili bez UH, onda je mozda bolje ostaviti malo krupniju tunu da ne izgleda sve kao cuspajz. Bas cu probat ovaj tvoj recept. Kombinacija vrhnje + tuna mi jos nije pala na pamet, ali sad sam bas znatizeljna! |
|
bekica
Viden/a u gymu Joined: 21 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
inace time sam se hranila cijelu srednju skolu..mogu rec da sam na tome zivjela,hahaha..da sitni komadici tune su kljucni kad se kuha,slazem se.. ovo mi izgleda jako fino,al cu rade jest s rizom,jer do 5mjeseca moram bacit kile.imam obljetnicu mature,necu rec koju
p.s.ako ces slagat pazi da ne stavis previse vegete jer ce ti biti preljuto,osim ako volis stavi cijelu zlicicu,a ovako samo vrh,isto tako i paprika(omjer koliko vegete toliko i paprike) |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |