Tuna |
Post Reply | Page <12345 6> |
Author | ||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ne vrijedi ako je termicki obrađeno
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nisi ti u pitanju vec jedan sudionik ove teme koji se vjerojatno prepoznao ali nece reagirati |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Jel sada opet rijec o meni?? koji nisam ni spominjao tunu u tom kontekstu..
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Thorn je mislio na tvoju tešku kontrolu nad hranom ali s obzirom da kao prvo, nisi ti pokrenuo ovu temu i kako kažeš, nisi spominjao tunu u tom kontekstu mislim da te nema pravo prozivati. Ajmo decki, cemu ta napetost..kamo god naiđem vas dvoje
|
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa onda
Mislim da je dovoljno ovo što sam povadio iz ove teme jer sam prvenstveno na tu pretjeranu brigu mislio dok je ona njegova briga oko drugih stvari upravo - druga stvar... |
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hehe ajde tu bi jedino priznala ovo sušenje u maramici , ali i to može bit jedno opcenito pitanje, ne znaci da njega konkretno to muci s obzirom da je reko da se ne želi opterecivat tolko s tom prehranom ..a možda i muci, Davore? Ja sam to tako shvatila, možda krivo, možda ne...ko bi sve to pohvatao
|
||||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
dejcy
Cita FAQ Joined: 08 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
E što se tune tice pa da pitam, buduci da je tema vec otvorena, citala sam o salati s tunom; pa me zanima kako se ta salata priprema. Naime, strašno volim tunu pa bi mi bilo drago da mi netko kaže kako se ta salata radi??? I da, obožavam paštu i tunu, pa me zanima također kako bih mogla to napraviti a da ne bude previše kaloricno? jer inace skuham smeđu paštu, stavim tunu s umakom od rajcice, pomiješam sa vrhnjem obicnim š2% masnoce, pola lihgt majoneze u vrecici, malo krastavaca i papra, zovem šeficu na veceru i nadamo se kako se po tome necemo udebljati! hehehehe, i to nam je odlicna vecera! a sad ozbiljno, kako da napravim nešto s tunom, sa cime da kombiniram?
|
||||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nemoj da ti bude tesko i malo prosvrljat po siteu. Salata od tunjevine i bijelog graha |
||||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|||
....stvarno ne znaš što je višak tu? hmmmm... izostavite to vrhnje i majonezu za pocetak |
||||
||||
dejcy
Cita FAQ Joined: 08 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
znam, znam što je višak, ali kad je taaako fino! Moram evo reci da stvarno nisam dugo to radila niti imam namjeru pogotov sad kad sam u nekoliko dana vec 2kg skinula, a buduci da se dugo nisam mjerila, veceras sam išla jer me baš interesiralo, a kad onooo.... š0cm manje u bokovima, š0 u struku, š0 u prsima! juhuuu! još ne mogu vjerovat! i zato mi držite palceve da uspijem skinuti još barem nešto kilograma!
|
||||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pazi, nemoj prebrzo gubit te kg, polako wow svaka cast, u kolko vremena su ti cm otišli? |
||||
||||
dino88
Viden/a u gymu Joined: 28 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja mislim da izbacivanje ulja iz tunjevine je stvarno trazenje dlake u jajetu!
|
||||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|||
svatko gleda iz svog kuta |
||||
||||
dino88
Post Options
Thanks(0)
|
|||
cek cek stvarno sam s tunjevinom na "ti" pa me zanima bas cu sve procitat na temi .. :)
|
||||
dino88
Post Options
Thanks(0)
|
|||
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ovo je baza godine! |
||||
dejcy
Post Options
Thanks(0)
|
|||
joj gym, stvarno ne znam, zadnji put sam se mjerila prije par mjeseci, stvarno ne znam... dino, vjeruj mi, ja sada i tražim sve te dlake po jajima! ne smatram ja sebe trenutno sada debelom i ne mogu reci da sam debela, ali opet htjela bih se ponajprije poceti dobor hraniti, bez svih tih majoneza, kecapa i tako toga, a naravno i da si malo formiram tijelo... imam 22 godine, a stvarno dosta tih masnih naslaga . Razmišljam da odem u Crikvenicu u teretanu, jer ako budem doma sama vježbala, vec znam da ce mi biti isto, i da ce opet sve krenuti nizbrdo. Zato vas pilim ovuda, samo da dobijem malo motivacije, a i vaši savjeti u ova dva dana su mi zaista pomogli. GYM, tebi posebno hvala jer mi stvarno pomažeš tebi možda vec svakodnevicom, ali meni puno znace!
|
||||
Post Reply | Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |