Turbo fire |
Post Reply |
Author | |
dajDaj
Cita FAQ Joined: 18 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Listopad 2010 at 18:28 |
Jel vježba neko po ovom programu?? ja ga jucer skinula s interneta i danas odvježbala HIIT 25 min i core 20 min. ovaj hiit je pretežak pucaju mi listovi, ja sam mislila da sam nakon insanitya u formi i onda opet crknem
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Može neki link da vidimo o kojem programu se radi..
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dajDaj
Cita FAQ Joined: 18 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo link to je jedini koji sam mogla nac malo bolji:
http://www.youtube.com/watch?v=oRGTuvoEgdA meni je osobno problem što ženska previše mjenja vježbe i ne stignem nikak pratit te njihove korake jer neznam šta treba slijedece napravit |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
HIIT 25 minuta,vrlo ambiciozno
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |