tusiranje poslije treninga |
Post Reply |
Author | ||
treger
Viden/a u gymu Joined: 30 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Kolovoz 2014 at 22:21 |
|
ekipa koja se tusira, jel vi to radite dok ste jos znojni od treninga ili cekate da nadodjete? ja se tusiram dok sam znojan i ne znam da je to pametno...
Edited by treger - 19 Kolovoz 2014 at 22:22 |
||
filip_myself
Cita FAQ Joined: 10 Veljaca 2014 Location: Sesvete Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sigurno pitaš to zato jer kad si znojan ne smiješ ulaziti u bazen /more jer možeš dobit grčeve?! Isto tako se nećeš iste sekunde ići tuširati poslije treninga, pricekas par minuta pa onda obavis tuširanje
|
||
Live your life be free, you know you can have it all
|
||
trip-to-fit
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2014 Location: gym Status: Offline Points: 128 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne mogu zamisliti da se netko ne tušira ja se obično nakon treninga istegnem pa se idem tuširati, a u periodu istezanja se već malo ohladim pa nije to baš neposredno nakon, ali i je, pa ne znam jel ti što pomaže.. imaš li kakve negativne posljedice od takvog tuširanja? |
||
Don't complain about things you're not willing to work hard to change.
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne :) nego je potrebno tuširanje..preporučio bih sa hladnijom vodom... ne znam odakle vam samo takve ideje i teme
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja se obično tuširam odmah kad dođem doma s treninga osim ako sam prije odlaska na trening zaboravio upalit bojler i nema tople vode. U tom slučaju si prvo opsujem sve po spisku, upalim bojler, odem večerati i otuširam se nakon večere s jedva toplom vodom.
|
||
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja se tuširam tijekom treninga
|
||
Life is a journey full of adventures !!
|
||
trip-to-fit
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2014 Location: gym Status: Offline Points: 128 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tako nekako izgledam |
||
Don't complain about things you're not willing to work hard to change.
|
||
treger
Viden/a u gymu Joined: 30 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
za sada nemam. :)
Edited by treger - 20 Kolovoz 2014 at 23:24 |
||
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zato sam i rekao :hehehe: |
||
Life is a journey full of adventures !!
|
||
Maria 22
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2016 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozz svima ljudi... Htjela bi pitati, u vezi tuširanja... Oduvijek sam se tuširala odmah nakon treninga u teretani, dakle ne bi čekala da dodjem doma, jer bi nekad odmah isla i na posao poslje, pa da budem čista... ali sam dobila gljivice na nogama, točnije stopalim, poludila sam bila i neko vrijeme nisam ni išla u teretanu... Sad su mi prošle, nakon više od godinu dana borbe s njima... Sad mislim opet krenuti, ali neznam sta da radim po pitanju tuširanja, želim se odmah otuširati, jer neidem uvijek direktno doma, ali od tada mislim da su im kade za tuširanje.... prljave... ili nedovoljno čiste. Neznam dali da se preselim u drugu teretanu ili šta da radim.. Iako sam čula od dosta ljudi, da su dobili gljivice iz teretane...Očito je tako onda svugdje...Neznam je li netko od vas imao iskustva s gljivicama u teretani ?Pozz ljudi !
|
||
motivation_
Viden/a u gymu Joined: 24 Rujan 2013 Location: Austria Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Noge posusiti uvijek dobro, ja ih susim fenom za kosu, tako ces sprijeciti stvaranje gljivica...
ne hodati bosa nego u papucama, to je ono sto ja radim
|
||
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U teretani su japanke must have. Nije da se ne cisti, ali ne mogu cistiti iza svakog tko se tusira. Uzmi neke gumene, najjeftinije, neces ih ni osjetiti u torbi.
|
||
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eto prednosti seoskih teretana, nema tuša, nema gljivica.
|
||
neven73
Cita FAQ Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tuširam se u teretani nekih desetak minuta iza treninga jer mi se ne da ići onako znojan i "mirišljav" po gradu doma :) mada nisam nikad imao gljivice od tuširanja u zadnjih godinu-dvije uvijek koristim japanke prilikom tuširanja i naravno dobro obrisat noge
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |