Twinlab proizvodi |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
animal-zg
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja koristim Dualtabs i prezadovoljan sam s njima :)
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Takodjer, potpisujem. Tablete su bas nakrcane, ona dva sloja vitamina i minerala dosta dobro djeluju. Naravno to je samo za sportase koji se trose, dok je za neaktivne ljude bolje nesto blaze. |
|
animal-zg
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
One su i s vremenskim otpuštanjem, ne otpuštaju se minerali i vitamini u isto vrijeme. Kao ostali buckuriši :)
Malo su skuplje u Twinlabu, ali u prosportu im je zato cijena OK :) |
|
Go Hard... or go home.
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
jel netko koristio š00% Whey Fuel okusom cokolade i kakvog je okusa? dal je bolji od dymatizea?
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo dodali smo i Twinlab na web shop:
Twinlab proizvodi Nismo dodali još sve proizvode, no sigurno budemo. Gajba, nisam probao još š00% Whey Fuel, al cuo sam da je odlican. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imamo akciju sada s Twinlab proizvodima, uz svaki kupljeni Twinlab proizvod - darujemo gratis Twinlab shaker. Evo, ako imamo fanova Twinlaba, dobra vijest!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
NoviBilder
Cita FAQ Joined: 21 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koristim twinlab dualtabse, i reko bi da sam jako zadovoljan. Mozda ce zvucati kao da sam popusio placebo, ali kao da mi je stanje koze bolje, koncentracija bolja, lakse navecer zaspim i budim se ranije (uz manje puta odgadanja budilice nego prije,lol), manje me misici bole, i sl.
Nije razlika ocigledna, ali kad eto razmislim, za nekoliko nijansi su se te neke stvari poboljsale. kupio bi ih opet. |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sutra nadam se prvi put da cu okusiti Twinlab proteine
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |