U cemu griješim? Molim savjet... :-( |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
dejcy
Cita FAQ Joined: 08 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
eto pocela sam uspijevat!!! -4cm u struku, šcm u prsima i bokovima, 2cm u rukama i 4cm u bedrima u devet dana! hvalaaa vam svima!!! javim opet rezultate!
|
|
dejcy
Cita FAQ Joined: 08 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam se dugo javljala, ali sad sam tu, s rezultatima!
Dakle, odrekla se kruha, osim ujutro ili popodne integralno pecivo, ovisi kako radim, tjesteninu jedem vrlo malo, krumpira također... U struku izgubila još 5cm, u prsima 3cm, u bokovima 6cm, te u bedrima 2cm. Mažem se nekom anticelulitnom kremom, pijem strašno puno vode, te sam neko vrijeme koristila herbafast, ali na kilaži nisam izgubila ništa, no to je totalno nebitno kad mi centimetri odlaze!!! Struk ne vjerujem da mogu nešto previše stesati jer je dosta ravan, nema nikakve linije, no za sad sam i s ovim zadovoljna kakva sam bila! |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo! Super ti to ide!
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |