U kojim tenisicama trenirate?! |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Rujan 2011 at 14:33 |
|
Evo, ja sam danas kupio MIZUNO wawe hawk 2...Dosta ljudi hvali mizuno sad cemo vidjeti kako se nose...Do sad sam imao NIKE Dart VI, ali su se toliko izgazile, toliko rastegle da mi je dosadilo trenirati u njima, imam osjecaj koda su 2 broja veca
|
||
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Adidas PowerPerfect II
Predobre! |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E da, zaboravio sam...I cijene nas zanimaju, jeli!?
JA sam svoje kupio za 480 sa popustom (bile su oko 650) |
||
|
||
RGNgirl
Cita FAQ Joined: 08 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mizuno wave hawk 2 iskljucivo za trcanje :))))
a za teretanu Adidas, model koji je Novak Đokovic nosio... nisam sigurna koji je tocan naziv, ali otraga pise Novak :D |
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a je***e koje li teme... evo, ja treniram u natikacama, kada treniram noge, onda treniram bos. ako nisam lijen, onda obucem stare poluraspadnute reebokice koje sam prije š00 godina platio cca 200kn u metrou.
od super uber cool tenisica od 800kn na kojima je zlatno izvezen natpis ''ronnie coleman'' vam nece izrasti misici. Edited by GajbaPive |
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gajba tu spiku zahebi, ako hoces dizat duze vrijeme i radis eksplozivne olimpijske liftove, a hoces sacuvat zglobove jako je bitno u cemu radis. O prijenosu energije da ne govorimo.
Powerclean u tenisicama: Powerclean u WL tenisicama: Edited by Furai |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma naravno... ovdje smo svi pro koji dizemo barem 3x svoju tezinu u dl-u. tim vise kaj si stavio link na tenisice vs weightlift cipele (koje nitko od rekreativaca ne koristi), a moja je poanta da je totalno nebitno u kojim tenisicama treniras (tim vise sto 99% ljudi trenira u niskim tenisicama), bile one od š00kn ili 800. i da ova tema sluzi za kurcenje tko ima vecu kitu i bolje tenisice, a nema nikakve rasprave...
|
||
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uf kakav nastup...
Iskreno na pamet mi nije palo nešto takvo...kao što gajba kaže.. Ja jako puno trcim, treniram insanity, pa mi je jako važno šta imam na nogama, doduše, htio sam malo cuti što drugi preferiraju i da malo vidim cijene, a ne je***e da se neko dolazi kurcit, ufff.. Probaj ti trcati 3 put na tjedan po š0km u nekim nebitnim tenisicama, pa cu te za 2 mjeseca pitati kako noge |
||
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Krivo si postavio topic tyros, trebao si pitat u kojim tenisicama trcite , jer je trening širok pojam. takve tenisice za trening u teretani su loše npr i nepotrebne.....
|
||
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, mislio sam na fitness, trcanje..
|
||
|
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
fitness i trcanje su dva razlicita sporta i potpuno nespojiva. trcanje je jako katabolican sport koji nitko od bb-a ne prakticira.
|
||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako rekreativci ne koriste, koristim ja, i poznajem jos par ljudi koji imaju takve tenisice; i jos pola teretane koji nose duboke powerlifterice. Ne znam uopce sta pokusavas reci. Ima rasprave, ja sam naveo razloge zbog cega se takve tenisice trebaju koristiti, i to svakome preporucam. Ne moraju biti weightlifterice ili powerlifterice, ali neke smjernice se trebaju postivat. Tvrd đon, da je stabilna i da cvrsto drzi nogu, puno gaziste. Bos kad radis moze doc do bocnog rolanja stopala, a to bas najpozeljnije. Kao sto rekoh, cipele su tu da omoguce sigurnije izvodjenje vjezbe, a ne da ti donesu rezultate, to samo budala moze pomisliti. Radi se o tome koliko vodis racuna o svom tijelu, a ne o tome tko koliki ima... |
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pošto mi stvarno ide na živce to sa fitness-om, da razjasnimo neke stvari što je fitness? Rijecnik: fitš83;nessš94; š94;[fit-nis] Show IPA noun
2. capability of the body of distributing inhaled oxygen to muscle tissue during increased physical effort. 3. Also called Darwinian fitness. Biology . a. Da zakljucimo, ova stranica se zove fitness.com.hr jer joj je glavna tematika, sport, zdravlje te kretanje i sve vrste aktivnosti. Takva je i tema i smeta mi kad dođu ljudi nabrijani na bb i pricaju drugima o tome što je fitness samo zato što su si oni to prisvojatali nekom samo njima jasnom logikom ( jer imaju "body fitness" natjecanja i sl.) Postoje teme za bb i nije problem pricati o bb-u ali nemojte se ponašati kao da ste sami ili samo vi u pravu. nije ovo napad na nikoga ali sam ucio gore navedene situacije par puta pa naglašavam. Edited by Iluvatar |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
isprika...
dodjem u fitness centar i vidim utege... kaj da mislim? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa ako si u dobrom fitness centru, vidiš i bicikle, trake za tracenje, orbitreke, medicinke, balans lopte, vrece za boks, ergometre, karike i slicno
Edited by Iluvatar |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je to.. ne znam zasto vecina smatra fitness bodibildingom :SS Primjerice, jucer sam bio u jednoj teretani u Rijeci za posao vidjet, i zena mi odmah naglasila da u toj teretani nema bildera, vec pretezito zene koje se bave fitnessom radi zdravlja.. i bilo mi je bas drago kad sam to cuo.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |