U vezi izazovu cucnjeva |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | |
mareee
Cita FAQ Joined: 21 Travanj 2013 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisam radila s bucicama, planiram za desetak dana opet se uhvatit tog izazova a radit cu s bucicama od 4 kg posto trenutno imam samo njih.. |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
super,mislim i bez ikakvih opterecenja doci do 250 je odlicno!
ja cu baš danas probati više od 50 cucnjeva sa 20kg! |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fala Bogu pa je mene Insanity doveo u dobro formu što se tice cucnjeva, morat cu si ubaciti ovaj izazov
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo izgleda zanimljivo. A tko je to složio program / challenge?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
znala sam da ceš to reci Sad sam se i ja zapalila za to,ali ja cu sa 10 kg |
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
ne mogu odoliti! sutra se javim,ak bum mogla do kompa!!!!!! hahahahaah |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
mareee
Cita FAQ Joined: 21 Travanj 2013 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svakako probajte, ja sam zadovoljna, zato cu ga i ponoviti opet! Javite kako napredujete s tezinama od 10 i 20 kg :D
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma ima tih "Squat challenge" kao u prici Samo se vrte drugi brojevi...
Edited by Slavonka23 - 20 Svibanj 2013 at 18:21 |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
draga djeco!
evo da vam baba da izvještaj- napravila sam danas 100 cucnjeva bez icega,mislim bez utega,onda sve moje ostale vježbice,i onda sam ih radila sa 20kg sandbag,i kad sam došla do 50,prestala sam brojati jer mi je dosadilo! to je bilo brutalno,trajalo je 1h,a ,to kaj ja sutra ne bum mogla na posao- nema vezeeeee! ludacha stara!!!!! |
|
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
HAHA zasjenila si me! necu više cucnjeve da radim sramota me!!!! 100 komada!!!!!!! SVAKA CAST!!!!! Što ceš kada su to mladenacki geni :)
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
dobro jutro!
mett,nema odustajanja,moraš! evo ja sma ipak stigla na posao,i ni noge me ne bole,ko da se niš nije desilo. danas cu onda do 150,najmanje |
|
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Treba zato biti sposoban :D ja inace ne volim cucnjeve...ali eto radim ih toliko da ih radim osnovna su vježba....razmišljam i ja da ubacim ovo sa cucnjevima prije dorucka :D
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
hvala
meni uopce ti cucnjevi ne predstavljaju problem |
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Bez obzira koliko ih ne volim jako je kvalitetna vježba! :)
|
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko sam ja vidjela imate I challenge abs, push ups, pull ups, dips, planks. Ako se sijetim jos necega bum postala. Tko zna mozda otvorimo jedan post sa izazov cijelog tijela sa slikama prije I poslije.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |