U vezi narudžbe |
Post Reply |
Author | |
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Prosinac 2012 at 17:52 |
U ponedjeljak sam narucio Polarov sat i Whey i kazein od Optimuma ali mi još nije javljeno da je poslano a obicno mi taj mail dodje za dan-dva,nikad ovako dugo nisam cekao.Narudžba je zaprimljena ali još nema dojave o tome da je poslana...
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Pošto imam problema sa mailom ovdje cu napisati da sam napravio novu narudžbu i uz whey i kazein koji imate uzeo još neke stvari i naravno narudžba je prihvacena ali pošto još nije ništa došlo vezano uz slanje toga napominjem ovdje da nebi opet cekao još tjedan dana...hehe
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Poslan PM:
Pošto vam ne radi e-mail, a nitko se ne javlja na telefon koji ste ostavili, nismo vas mogli nikako kontaktirati vezano za narudžbu. Pogledajte PM.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Narudžba stigla,puno hvala na poklonu...
|
|
marin94
Cita FAQ Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni takodjer nije stigla potvrda na mail da je posiljka poslana,a narucio sam u nedjelju.
|
|
deejay
Viden/a u gymu Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni takodjer nije stigla potvrda na mail da je posiljka poslana,a narucio sam ISTO u nedjelju.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kao sto sam spomenuo u PM-u, dolazi nam nova zaliha brenda - proizvoda kojeg si narucio, i stoga nismo mogli poslati proizvod u ponedjeljak.
Edited by Zoki - 12 Prosinac 2012 at 00:06 |
|
|
|
deejay
Viden/a u gymu Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
stigo paket,odlican okus kokosa!!
|
|
deejay
Post Options
Thanks(0)
|
opet nisam dobio mail!!!
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Zamolio bih te da mi se javis na PM ili email: [email protected] Edited by Zoki - 03 Sijecanj 2013 at 23:45 |
|
|
|
deejay
Post Options
Thanks(0)
|
nedobijam nikakve odgovore, dije zapelo
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stigla majica! Hvala na poklonu!
|
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam jedno pitanje - dobila sam na poklon rukavice L i stvarno je idealan poklon jer mi trebaju rukavice jaaako, ali be mogu nista s njima jer su ni prevelike za 2 broja
Bih li mogla zamijeniti ih za manje? Tipa S. |
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Bilo kakve upite vezano za narudžbe šaljite na email: [email protected] ili zovite na telefon: 01/3732-141.
Tako cete dobiti brzi odgovor. |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |