cucanj i Deadlift |
Post Reply | Page <1234 6> |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam radila i do 40 kg dok nisam živac sredila Pa sam se malo igrala sa manjim...al sad se vracam pomalo Mijenjaj kad osjetiš da ti treba izazov |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo jedna prikladna slika..
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
O.o
Brutalna pikcrz! |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
cudne patike
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, to sam i ja skuzio.. al onako .. slika je motivacijska! |
|
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
bome, pogle sam kak su mu zile poiskakale
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Osobon ga nalazim odvratnim
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Bar se trudi.. Ajde Illy daj ti nekog lijepog.. |
|
|
|
Cofaa
Cita FAQ Joined: 12 Rujan 2011 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
cucanj i mrtvo dizanje su kraljevske vježbe svakako ih treba prakticirati prže nenormalno kalorije
|
|
Physx
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 85 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni kod cucnja (dubokog) se javlja bol malo iznad križa :( imam dojam da mi se donji dio kracježnice pri punom cucnju lagano savije, a ako pokušam leđa malo uspravnije držati, padam na dupe Inace da, kraljevske viježvbe! http://www.youtube.com/watch?v=rl3Vldo7x4c Perfektna tehnika. |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Istina, za weightliftere je to ok tehnika. Ali postoje i druge Inace što se tice savijanja moguce je da dolazi do tail tucka |
|
Physx
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 85 |
Post Options
Thanks(0)
|
baš sam sad malo proyoutubao "tail tuck squat" mislim da je o tome rijec, trebat cu poradit na tehnici, i moža ne ici tako duboko. i za sve one koji nisu sigurni, a video :) http://video.answers.com/how-to-fix-common-squat-technique-problems-š66408923 |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najsmjesniji DL koji sam ikada vidio :)
http://www.facebook.com/photo.php?v=431788673572159 |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
hhahhahahah :D mislila sam da ce sjest na kraju :D
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ali ne da bi kicma bila ravna. Kicma bi uvijek trebala biti ravna. Ako nije, smanji tezinu i radi na izvodjenju vjezbe. Obje vjezbe su odlicne ali zahtijevaju prvo da usvojis tehniku. Da se vratim na pocetak, ako zelis jos intenzivniji cucanj onda stavis utege pod pete a stangu spustas iza sebe. Na taj nacin dodatno izoliras misice potkoljenice i dodatno aktiviras misice nadkoljenice. |
|
treger
Viden/a u gymu Joined: 30 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel to onda mit da koljena ne smiju prelazit vrh stopala kod cucnja??
|
|
Post Reply | Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |