cudovište iz Mac-a ... K. C. Cheeseburger |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Kolovoz 2010 at 11:41 |
|
Cheesburger Krispy Kreme košta svega pet dolara, a zadovoljit ce polovicu vaših potreba za dnevnim unosom kalorija. Njegova tajna je u krafni s preljevom i slanini obloženoj cokoladom.
Nova kalorijska bomba iz fast food kuhinje predstavljena je na državnom sajmu u Wisconsinu. Cheeseburger Krispy Kreme je slatko-slani zalogaj koji sadrži otprilike š.000 kalorija, i tako se uvrstio među najkaloricnije 'specijalitete' brze hrane. Od ostalih energetskih bombi izdvaja ga neobicna kombinacija slatkih i slanih sastojaka. U ovom cizburgeru pecivo je zamijenila krafna sa šecernim preljevom, a uz nadoplatu od jednog dolara dobit cete i prepecenu slaninu obloženu cokoladom. Ljudi koji su kušali ovaj novi specijalitet vecinom su oduševljeni neobicnom kombinacijom okusa. Krispy Kreme djelo je Nathana Morrisseya iz restorana Machine Head, i, dakako, vrlo je nezdravo. Više njih: Užas! Koje sve kombinacije nece izmisliti... Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
illusions
Cita FAQ Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mrzim mcd ...zadnji put sam jelo to smece u š0 mjesecu i onda još to zalila s nekim sranjem iz starbucks-a...najgora kombinacija junk-a...uzas kolko mi je bilo zlo a inace mogu zbilja svašta samljeti ...mislim da ni s ovim gore nebi bolje prošlo
|
||
'You create your own universe as you go along'
Winston Churchill |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja bi ovu krafnu
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
najgore je to da bi bil gladan za 2 sata
|
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ovo ni u PMS-u ne bi valjalo
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
odvratnoooo....fuuuuuuj.....
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni osobno ova slika preodvratno izgleda:
Masno UFF .... alarm.. |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kolko god gadno izgleda, ja bi ga probao
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tko je ono ovdje na masi?
Brzo u Mac.. |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja nisam još, al sam jucer bio u meku |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
što je bilo na jelovniku? |
||
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
2x bigmek, filet-o-fish i sok-narandža |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Biba
Cita FAQ Joined: 25 Rujan 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!!
Katastrofa, taj mc treba likvidirati:(( |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
krecem s ovim cizom pocetkom devetog..hahah
|
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
u MCu ne jedem godinama...ne zato što je junk food vec zato
što sam poslije bilo kojeg obroka gladan kao pas nakon 30 minuta i muce me vjetrovi od njihove govedine. |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |