Uže za preskakanje |
Post Reply |
Author | ||
GoldenBoy28
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2009 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Ožujak 2010 at 19:09 |
|
Gdje kupiti uze za preskakanje u Zg-u?
Cijena mi nije vazno, moze bit i Nike i Adidas ili bilo sto, samo me zanima gdje ga ima za kupit |
||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bauhaus / Baumax / bilokoji takav ducan, željezara ili ducan s lovackim/ribolovnim asortimanom
Možda zvuci glupo, ali moja špaga (iz nekog random ducana) mi je 3x bolja od bilo koje kupovne kombinacije sa super drškama i specijalnim shemama za rotaciju oko rucke |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i ja imam tako |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A dal vam spaga dovoljno brzo ide? jer meni na pase ako moram sporo skakat vijacu.. zato volim gumene..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
PoleDancer
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam kupovala nedavno i rekla sam da me nije briga kakva je jer nema neku veliku ulogu,mislim nece se puno toga promjenit ak je drugacija....i kupila sam u metrou neku gumenu...namucila sam s eko konj s njom jer je vani hladno a ona se stvrdne...tako da....uzmi uze bas ko uze,nemoj gumu ak imas namjeru vani skakat LOL
|
||
Work, work, work, work!
Work, work bitch, you better work! |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
moja ide dosta brzo jer je teška |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I osjetis da ti dodatno rade ramena zbog njene tezine? |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
teica_iv
Cita FAQ Joined: 20 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imam uže, drvene drške i pleteno uže, super mi je, ali imam i mali problem - ako brojim, gubim koncentraciju na disanje, ako se koncentriram na disanje, onda se izgubim u brojanju pa bi htjela nabavit uže sa brojacem. Ima li tko iskustva?
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
a zašto želiš brojati? |
||
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |