Ugljikohidrati, preporuka...? :-/ |
Post Reply |
Author | |
Physx
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 85 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Rujan 2012 at 01:25 |
Znam da cete mi sada svi reci za secer iz DM-a, probao, i nikako mi nije drag, kada bih ga uzeo s proteinima poslje treninga, nakon 10 min kao da je netko svu energiju iz mene usisao, nepaše mi nikako, dok bi sa maltodektrozom bolje prolazio, (CARBO ENERGY od Inkospora). Zanima me postoji li neka jeftinija varijanta, a da je bar blizu ili jednako djelotvorna? |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vitargo 260kn a 2kg al je najbolji. Nije to neka cifra sad a ako uzimas samo nakon treninga 60gr trajat ce ti barem 2 mjeseca. Pozz
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam nikada korisito vitargo, jdnostavno nedam toliko para za UH. Daj mi reci iz svog iskustva zašto ga preporucaš , odnosno po cemu opravdava svoju cijenu, a da nisi profesionalni sportaš gdje ti treba takav izvor energije.Prema tvrdnjama ipak najviše koristi od njega bi imali endurance sportovi, dok u pwm poslje treninga s opterecenjem ne vjerujem da može dati ikakvu razliku od bilo ceg drugog.........jedino ak netko ima problema sa probavom groždjanog npr........ Aj pls daj neka svoja iskustva s vitargom thnx |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa meni je bitno sta 70% brze puno glikogen i sta se 80% brze prazni iz zeluca od dextroze i maltodextrina. Razlika je osjetna ali imas pravo za vecinu pogotovo pocetnika nepotrebno jer tek pocinju. Ja zelim maximum rezultata uvijek a sve mi je sredjeno pa uzimam samo najbolje. Al svako treba probat sta mu pase naravno.
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
thnx.
slazem se a kad je sve totalno sredjeno se vrijedi poigrati detaljima |
|
Physx
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 85 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eh, glikogen, mislim da kod mene igra kljucnu ulogu....kako vježbam svaki dan po jednu grupu mišica, (vikendom odmor), bio bih vrlo zadovoljan kada bi drugi dan imao makar 90% snage za odabranu grupu, dakle ja bi rekao da mi je "obnova" jedan od bitnijih faktora u ovoj igri....?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |