UH |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne znam baš kolko ti je pametno miješati uh i masti u jednom obroku i koristit svježi za dorucak, a pogotovo mlijeko+zobene ako ti ne treba višak kalorija. |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A necu gledat na defku i to.. jest cu da imam snage za 2 treninga u danu odradit.. ujutro utege i popodne boks..
Mislim da uz dva treninga bih mogao jesti oko 2000kcal, a da se ne debljam.. ugljikohidrate cu stavit kao bazu jer inace mi nedostaje energije.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Imas neki bolji recept za dorucak??? a da mi da energiju (samo da nisu zobene :D )
|
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A ono moš ti pojest šta hoceš za dorucak, ja ipak gledam da je što jednostavnije za pripremu a da je ipak hranjivo. Skuhana riža sa pekmezom i wheyom npr ak imaš vremena se s tim hebavat..zobene kao što sam vec napisao u onoj temi (meni najbolji p+uh odorucak), il moš slanu varijantu sa kajganom i nekom salatom (meni najbolji p+m dorucak), pa one fitnes palacinke il tunjevinu s int kruhom itd.. šta god ti padne na pamet i šta ti se jede to jutro jer ne moš uvijek ni jedno te isto jesti. |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Prije sam jeo integralnu rizu sa parmezanom i maslinovim uljem.. to mi je ukusno jako.. meni je problem sto ujutro nemogu puno pojest..
A jedes ti kakav kruh? ja onaj kruh fitness... i najcesce sa purecim prsima u ovitku, i sirni namaz stavim.. pa ko sendvic..bude oko 350kcal, a opet u tome oko 40g ugljikohidrata i 30g proteina.. a i masti nesto. Gledam na fitness.com.hr-u recepte za marendu.. casa soka, zobene, jogurt, 2 jaja.. ko bi to sve ujutro jeo.. cini mi se da su malo krivo preracunali.. |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kakav je to obrok? Veliko NE. Sastojci odvojeno su odlicni, ali pomiješani..užas što se tice endomorfa |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Znaci nikako ne mijesat ugljikohidrate i masti ili? Jer to mi je obrok sat vremena prije treninga. Edited by Gym_girl |
|||
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sorry Davore, isprkljala sam nešto tu slucajno u tvom postu.. oo damn, uh+m nikako, a pogotovo ne prije treninga....onda složeni uh+p |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
skuzih.. pa jel imate vi kada obrok kao riza, meso, salata u maslinovu ulju itd???
|
|||
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |