Uleti curkama |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nesto u ovom stilu----PRAVA LJUBAV
Draga.moram ti reci strasnu istinu....Firma je bankrotirala,otac me je izbacio iz testamenta i uzeo mi auto...Hoces li me draga i dalje voljeti????? Naravno da hocu ,ali ces mi jako nedostajati........
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobar dobar. |
||
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jeli netko zna, zasto su stari rimljani bili losi ljubavnici?????
|
||
anna
Viden/a u gymu Joined: 26 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zato sto su bili stari........
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Edited by Theia |
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
ide Supermen ulicom i vidi Hasu kako place.... Sta je bilo Hase, sto places, tko te dirao?-upita ga Supermen ljutito,zasukavsi rukave,spremajuci se za okrsaj sa potencijalnim siledzijom.. Ma udario me je Cak NORIS? Cuvsi to Supermen spusti rukave i rece--- A koji si ga k**** zajebavao???? Edit:maknuta neprimjerena rijec Edited by Zoki |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pazite mi na offtopic.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
dezurni policajac je u pripravnosti stalno, kad su muskarci u izlasku van teme, dok naprotiv kad neka zenka uradi istu stvar ,precutno glumi gentlemena............. |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako u realnom svijetu tako i u virtualnom...
|
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kako je jadan, a te cure jos vise |
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
iskren |
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
vidi ti nje???? |
||
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mr o lijepo si kopsiro ulete s stranice di si procito ih,a di su oni orginalni
npr ja sma se zajebavo ovak sjedimo ti ja i frend u kaficu i kraj nas stoje neke cure dvije(obije bombe),a ono guzva a muzika nije bas bila preglasna i eto mene budale dignem nogu desnu na lijevo koljeno i zaderem se jest ova desna razvaljena one nista a ja opet jest ova desna razvaljena opet one nis ali kuze vec i ja opet jest ova desna razvaljena i one se okrenu a ja nadodam uf jest mi ova desna tenisica razvaljena morat cu da kupim nove a zenske me mrko prvo pogledaju pa se odvale smijat i nist poslje smo im cugu platili pa dosla za nas stol a dalje necu da idem zatim vidio sma ono di pise u tvom postu e mala koliko je sati ona kaze vrijeme a ti kazes vrijeme je da se upoznamo ali ima i nastavak onda joj kazes jel imas decka ako kaze da ti joj odgovoris: pa dobro napravit cu ti ja curicu! ak ti ona kaze pa ti nisi normalan ti odgovoris pa normalno da nisam od kad sma sreo tebe ee mala izgledas ko jabuka a ja bi te rado prvi probo! ee mala bas si ko bombon a meni se bas jede slatko ee ne spavam nocima ne jedem danima sto si mi bas ti moje srce na prvi pogled ukrala! itd Edited by d3m0n |
||
Bez odmora nema ni napretka!
|
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
Djevojko ,slusaj ,,,uhvatio sam nekoliko puta tvoj pogled,,,netrebas se puno truditi ja sam laka ROBA,,,,,,,Ovo sam cuo u bosni u svom mjestu,,udvaranje jednog stvarno zgodnog muskarca,,,,,i uspjelo mu je upoznavanje,nastavak neznam... ovo sam vidio u hrvatskoj--bio je pogreb osobi koju poznajem,,,kuca od doticnog preminulog je bila u blizini groblja,,bio je aktivan sportski radnik,,zivio je u zagrebu,,,,,,,dosla je tu i limena glazba,,,,mnostvo djevojaka srce da ti stane,,,sve su bile jako zgodne,,,,, primjetio sam u blizini jednog jako privlacnog muskarca ,plava kosa,plave oci,sportske gradje,visok,,mislio sam da je stvarno neki glumac,moderan stil ,kozna jakna,cizme,kosulja,,,vidi se se da decko polaze u svoj stil,,, bio je u mojoj blizini,,djevojke iz limene glazbe su se cesto okretale u nasem pravcu lupajuci se laktovima kao u kosarci,,,,,,skuzio sam da ih je vecina skoncentrisana na njega,,,,, on je to sve hladnokrvno promatrao,ponekad pustajuci u eter poneki osmjeh, mislio sam u sebi---To majstore---jesi faca.... pogrebna procedura se priblizavala kraju,,,,svecenik je zavrsio svoj dio ,,,zadnja njegova recenica je bila----- ZAMOLIO BIH DECKA KOJI JE ZADUZEN ZA ukop DA DODjE OVAMO???(nesto u tom stilu je rekao),,,,nadam se da me razumijete... svi smo poceli pogledom traziti tog decka??? odjednom, na razocarenje mnostva djevojaka iz limene glazebe,prisao je onaj GLUMAC ILI FOTO MODEL,,skinuo jaknu a zatim uzeo lopatu u ruku,,,, culi su se samo glasovi iznenadjenja.......laktovi su sad radili kao da je medju njih uletio JORDAN...
|
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |