Ultimate Diet 2.0 |
Post Reply |
Author | |
motivation_
Viden/a u gymu Joined: 24 Rujan 2013 Location: Austria Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Ožujak 2015 at 20:55 |
Pozdrav!
Zanima me je li netko ovo probao jer namjeravam probati uskoro... Ako imate neke komentare podijelite sa mnom svoje misljenje, iz ovoga sto sam na netu procitala cini se kao jako teska dijeta ali jako efikasna. Sto vi mislite?
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoj se hvatati za ovo da je jako efikasna. Naime, možda je, možda nije, ovisi kako će ti tijelo reagirati. Npr. ja sam gubim kilograme tek kad povećam ugljikohidrate, a kad sam na jako malo - nista. Dok se drugi ljudi na malo tope kao ludi.
Probaj, osluškuj kako tijelo reagiraj i korigiraj po vlastitom osjecaju, ja vjerujem da je to jedini / najbolji način za dobre rezultate. |
|
Be healthy, be happy.
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve te McDonalds dijete slobodno okači mačku u o rep. Pročitao sam njegov Rapid Fat Loss Handbook, znanost mu se temelji na pogrešnom i zastarjelom shvaćanju metabolizma masti, a rezultati vjerojatno iz nečeg što dolazi u ampulama. Ako se ne želiš transformirati u stasitog muškarca, slobodno zaboravi cijelu priču.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |