šumece tablete |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja cu isto ponoviti ukrtako
ujutro ne štedi na UH - zobene, kruh, slobodno ali neka bude i proteina, barem 2 jajeta - :D rucakje nepotpun i trebaš komad mesa uz to vecera treba proteine ali bez UH znaci meso, jaja ili sir uz salatu i bademe ili slican izvor masti smanjiti voce a povecati povrce ako je moguce |
|||
sanjalica29
Viden/a u gymu Joined: 22 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala na savjetima..jako ste dobar forum... - jedem meso, ali ovih dana ne, jer sam ga do sad pržila, npr. šnicle i slicno..sad ga ne znam pripremiti bez ulja je li bijela riža štetna? ja jako volim rižu, sve do sad sam mislila da je korisna žitarica???
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
meso slobodno isprži ali na teflon tavi koja treba jako malo ulja ili još bolje na maslacu riža nije nešto pretjerano korisan ali smije se jesti ponešto, ovisno o aktivnostima, metabolizmu i dobi dana Edited by Iluvatar |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nego šta da je dobra, pogledaj Kineze kako su fit Korisnija je od tjestenine.. i ja ju obožavam, možeš ju slobodno ubacit za rucak š-2 put tjedno (probaj bijelu zamijenit integralnom), ja ju znam kombinirat s nekim povrcem ili morskim plodovima...ponekad i s mesom nakon treninga....al najcešce s povrcem. |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zbog cega to misliš?
Dakako, i može se reci obvezno. |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zbog više vlakana, minerala i ostalih prirodnih elemenata koji joj daju vecu hranjivu vrijednost, a i zbog sporije razgradnje pa time i sporijeg porasta inzulina u odnosu na bijelu.. Edited by Gym_girl |
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nebitno. Pojedeš povrce uz to i spustiš GI obicne bijele riže. |
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
ionako mi je bitniji prvi dio recenice, a i finija mi je od bijele pa uzmimo to kao +
|
|||
|||
sanjalica29
Viden/a u gymu Joined: 22 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
znaci može riža.. ako nikako ne unosim šecer je li se to može na neki nacin loše odraziti na organizam ? evo nakon petog dana sam pojela cokoladicu životinjsko carstvo..do sad nisam imala ni potrrebu.. |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne može fizicki |
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |