cucnjevi na jednoj nozi |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Lipanj 2010 at 10:26 |
Radite li cucnjeve na jednoj nozi?
Jucer sam probao (bodyweight .. bez utega) i vrlo interesantno mi je to.. Definitivno cu uz ostale kombinacije cucnjeva i to svakodnevno raditi.. Radite li ovo? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ih ponekad ukljucim u svoj program. Doduše, ne radim ih na nacin koji si prikazao...
Evo jednog primjera: http://www.youtube.com/watch?v=B5ghetKPxgY |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
to je pistol |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
manu chao fan
Cita FAQ Joined: 14 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
Veoma teški su ti pistol squatsi, barem meni !
|
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ono što uglavnom nalazim kao problem za izvođenje pistola jesu kruti fleksori kuka. Kao i kod klasicnog cucnja... Snaga je uglavnom na dovoljnoj razini za napraviti barem dva tri komada s tjelesnom težinom. |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne radim cesto cucanj na jednoj nozi, al i kad radim, mogu
samo na desnoj i to 6 puta max... |
|
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
Dobar ti je balans hehe...6 komada na desnu, a na lijevu niti jedan?!
|
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
na zalost ni jedan. izgleda da mi je desna jaca... Mada
nesto i ne radim cucanj na jednoj nozi, uglavno radim simetricne vezbe... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |