cucnjevi |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nabildanija si od bivšeg haha... Daj neku sliku svoju cisto sumnjan da si se baš toliko proširila, tebi onda možda najbolje 3x tjedno fullbody
|
|||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hahaha ma neee, nisam nabildanija, nedajboze, nego su mi ramena ravna, a njegova idu prema dole od vrata... Kak da ti opisem, ono kad frajer nema siroka ramena haha a jos je i visok.
Nisam ja tak nabildana, ali ipak se jesu prosirila ramena, a tek treniram 2mj. i nesto (nakon dulje pauze) Ramena mogu max. u pressu 15kg i to mi dost, cini mi se |
|||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobro je to sve, treniraj nemoj se bojat toga
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da ih radiš i 2x dnevno ne bi trebalo biti problema ako to izdržiš i pametno treniraš upala obicno znaci da si upalila neki "novi" mišic ili se nisi dovoljno oporavila od treninga, ali u svakom slucaju poanta je da slobodno možeš radit noge, odnosno što bih ja rekao cucanj. |
|||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala na savjetima!
|
|||
|
|||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mislim da necu povecavati tezinu vise od 60kg. Sad radim s 55kg, 4 serije. Broj ponavljanja i serija jos moze gore...
|
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne znam što se OSka ne javlja da vam se pohvali i pokaže curama kako možete ojacati na cucnjevima i pri tome zadržati isti BW a dovoljno je rec da radi sa više kg nego neki "frajeri"
|
|||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
||
Preciziraj, Thorne. Zanima me
|
|||
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
sad kad ju hvalim ni traga od nje radne serije sa 90kg, bw nek sama napiše |
|||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Cekaj dok dodje k sebi... navikla je da samo kreštiš i prigovaraš Svaka cast!!
Edited by Slavonka23 - 15 Sijecanj 2013 at 17:01 |
|||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
||
A koliko je teska? Zakaj meni govore da ne radim sa vise od moje tezine jer "nije potrebno"? |
|||
|
|||
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
o, Bože,pa koje su to težine,ajme,bolje da se sakrijem
cucnjevi s 45kg?! pa,di sam ja još,ajmeeeeeeee( a,možda bi i mogla,samo nemam niš tak teško za dignuti) uglavnom,svaka cast |
|||
OSka
Viden/a u gymu Joined: 07 Sijecanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 124 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Idem sad pogledati u nebo, možda cu vidjeti zvijezdu repaticu jer cuda su ipak moguca!!
Evo, Slavonka objasnila!
Teška sam 67 kg. Ne znam koliko je potrebno ili nepotrebano, ali nakon nekog vremena jednostavno ti nije dovoljno i ne vidim razlog zašto ne bi povecavala težine. Cilj vježbanja je da napreduješ tako da, ako ti misliš da možeš i želiš više, samo daj. Vezano uz strah djevojaka da ce se od vježba s težinama proširiti, ja sam primjer da je to nema veze. Jedem kao drvosjeca (po mojim mjerilima. Po Thornovima mjerilima, jedem kao pticica ), treniram kao muško i dalje izgledam kao malo žensko bice. |
|||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a ja to mogu potvrditi... hehe
|
|||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
govore jer ne znaju ili se boje vecih težina
kao što sam hrpu puta to naglasio, veci si frajer od mnogih muških po gymu pa ti sad vidi |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehehehe, zakon. Ali šalu na stranu to stvarno je tako , tim više kaj sam siguran da radis cucanj u punom smislu te vježbe, a i ja bi mogao na prste jedne ruke nabrojati muške koje rade "cucanj" sa tom ili veceom težinom, a da to stvarno je cucanj, a ne 1/4 ili 1/2 cucnja.
|
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |