cucnjevi |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
I know where are you coming from. I kod mene u gymu masa takvih ljudi. Zapravo, masa je kriva rijec jer ih mozda petoro ili sestoro uopce radi cucanj!
A da, savjet je bio usmjeren uglavnom na prevenciju ozljede. A ima smisla donekle obzirom da mene bolio lumbalni dio dok nisam trenirala (u pauzi) pa i sad me u zadnje vrijeme poceo, kod cucnja malo takodjer. Trenutno sam na 55kg i dalje, nije mi bas lagano. Bit ce napretka i kilaza, to sigurno |
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najveca glupost koju suviše cesto cujem je ?ja bih išao u teretanu ali nebih se ja htio/htjela prebildati da imam ruku 45? -najcešci odgovor na tako nešto je?ne brini se, sve i kada bi htio vjerovatno neceš? To je kao da dodješ na prvi sat tenisa i kažeš instruktoru da bi ti htio samo maaalo znati igrati i da ne moraš igrati kao Ivaniševic, nego onako, vikendaški... Mišic tj tijelo se prilagodjava i ako ga natjeraš da se prilagodi vecem opetrecenju do neke mjere ce se prilagoditi tj do rubova svojih potencijala,a u medjuvremenu ce vjerovatno izgledati ljepše i zategnutije nego tijelo koje nije imalo takve izazove. Cucanj i ikoja njegova varijanta su super vježbe. U nekom prastarom broju ?fita? ili ?bodybuildinga? iz devedesetih je opisan Arnoldov nacin vježbanja cucnjeva i pogadjanja pojedinog mišica noge ovisno o varijaciji odnosno položaju ,smjeru i razmaku medju stopalima. |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |