Upit: magnetna traka za trcanje |
Post Reply |
Author | |
jlukic
Cita FAQ Joined: 22 Studeni 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Studeni 2013 at 14:52 |
Lp,
Razmišljam o kupnji trake za trcanje https://www.fitness.com.hr/shop/oprema/fitness-oprema/Traka-za-trcanje-Magnetic.aspx . Zanima me kakva je razlika izmedju magnetne trakeza trcanje i elektricne. Traku bi koristila doma za održavanje kondicije preko zime, pa me zanima da li je to isplativo ili je bolje uzeti elektricnu?! Hvala na odgovoru |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
prije mnogo godina sam kupio magnetni sobni bicikl - uzas. prije 2-3 godine stara je kupila elektricnu traku - genijalno!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Magnetna traka za trcanje je najjeftinija opcija trake za trcanje. Moja preporuka, a i kupci najcešce biraju, je da odabereš traku za trcanje s elektricnim motorom. Daleko je bolji ugodjaj vježbati na takvoj traci. Na ovom linku možeš pogledati sve trake za trcanje: Trake za trcanje - Fitness.com.hr Web Shop Edited by Zoki - 25 Studeni 2013 at 17:40 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |