Utezi |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Author | |
lacko ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 14 Veljaca 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 14 Veljaca 2009 at 12:43 |
POzdrav, vec neko duže vrijeme sam poceo dizat utege. Al ne idem u teretanu jer mi se ne da, vec se koristim utezima od 2.5 kg kod kuce.Svakim dan vježbam pa 60 min, vježbe za prsa, remena, bicepse. Htio bi raditi i neke nove vježe sad kad sam uvježban koliko toliko. Dajte savjete, kakve vježbe još mogu raditi, sa jednim utegom ili sa dva utega. I zanima me koliki mora bit razmak između obroka i vježbanja. Hvala. |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa neznam koliko ti baš izazova mogu pružiti utezi od 2.5 kg.. tj ako vec neko vrijeme radidš s njima ne mogu!tj ne mogu pružiti izazov mišicima da jacaju i rastu! sve što sad razvijaš je mišicna izdržljivost! preporucamnovi set utega i razne bodyweight vježbe! ako vec vježbaš kod kuce
|
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga/T rening-doma.aspx
Iako kad procitam izjavu " Al ne idem u teretanu jer mi se ne da " dođe mi da ti se malo izrugam na racun ove dvije i pol kile ![]() Edited by Lega |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
----> https://www.fitness.com.hr/F.A.Q. |
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
![]() |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
haha, dobra fora sa faq-om :D
imaš pravo.. bacit cmo se na posao danas da to sredimo :D |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Ja bi također pridonio ali jednostavno ne znam gdje bi se okrenio od obveza, jedva nekad dođem malo za komp. Stiska sa svih strana. Da imam više vremena drage volje ![]() |
|
![]() |
|
ja relativno imam vremena, svaki drugi dan.. jer jedan dan radim cijeli dan i onda iduci ne radim
![]() tako da jedan dan imam cijeli dna slobodan pa imam i vremena .. odo sad nabacit trening girjama pa na karate! pozz |
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
![]() |
|
![]() |
|
kina ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 10 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 4 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
a sa 2.5 kg nemos nista pametno radit.kupi bar 2 jednorucna da mozes namistit do š0kg
|
|
![]() |
|
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Ja sam si prije jedno 3 tjedna kupila od 3 kg i vec mi nisu izazov
![]() |
|
![]() |
|
ako bzdeš takve kupovala ( ne podesive) završit ceš na prosjackom štapu :P
|
|
![]() |
|
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Pa samo sam njih kupila
![]() |
|
![]() |
|
Evo kupila ja podesive š5 kg
![]() Nego zašto mi je masno?? ![]() S cim to podmazuju? To pretpostavljam da i ja tribam svako malo, ali s cime?? |
|
![]() |
|
Malo cu
![]() Evo registriranih ne znam ni ja koliko clanova, pa svi šute... Sad sam na jednom drugom forumu, nema misec dana pa imam priko 300 postova... ![]() Odoh ja na forum.teretana.net ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |