Utezi |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ewie, nemoj tako.. Dobit ceš odg. Ne možeš ocekivati iste sekunde odg, svi znamo da ima aktivnih forumaša. Evo ja cu ti odg.. Imam i ja podesive bucice i koliko sam ih koristio nisam se nikad zamazao, nisu masne nigdje. Nisam ih podmazivao, mislim da to ovisi koje si kupila. Al opet nemaš što podmazivati, jer samo slažeš plocice gore i mislim da nema razloga to cinit. Ako ti je nešto masno, obriši krpom i riješen problem. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajd dobro, bar neko
Fala |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nisu ni moje ništa masne
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Baš to, i ja sam primijetio da je ewie pomalo ratoborna cim ne dobije odmah isti tren što želi A vidi, bolje ne dobiti niti jedan odgovor odmah nego dobiti hrpu spama isti tren. A uostalom, cini mi se da odgovori slijede ako je nešto jasno i bitno, tak da... |
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliko si ih platila? Nemam osjecaj kak se krecu cijene. Razmišljam si uzeti podesive, jer imam doma samo bucice od škg, što mi je malo. S obzirom da mi se vježbanje doma trenutno najbolje uklapa, mislim da bi se to možda isplatilo. I molim ljude iz zg-a za preporuku nekog ducana jer se ne snalazim najbolje po tom pitanju. Znaci, tražim dobru kvalitetu za ok cijenu. Boja nije bitna (ali rozi ili s cvetekima nisu na odmet ). |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
249 kn u Intersporta na akciji a cuj sad rozi + cvice baš bi lipo bili Ali ovi su nažalost baš muškobanjasti |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam prije 2 godine svoje kupio u Pecuhu za cca š0€ - š0 kg.
š komad iste bucice sam za neznatnu višu cijenu vidio i u našem intersportu. malo mi previše zvuci 250kn - na AKCIJI ?! |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
da na akciji, a lipo i meni uvik neki zajeb... a što cu sada, nisam našla nigdi jeftinije... jbg, valjda mi nece teže tribati |
||
Chivas
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2009 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe ja sam prije koju godinu kupio 4 bucice od š0kg(sipka i 4xš.25kg i 4x0.5kg svaka bucica ima uz sebe,znaci sipka je 3kg) i te 4 azjedno me ispale 399.96 kn
Edited by Chivas |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ako ti dobro dradiš trening..nece ti više trebati sigurno...do not worry....;)
|
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ne znam, ženska radi sa utezima do š4 kg u svakoj ruci za neke vježbe, ne za sve naravno, a ima 40
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a dobro...zavisi koji su ti ciljevi sv...;) Ali dobar trening sigurno možeš odraditi i sa manjim kilažama...;) A ako ti je cilj baš neki bb... pa ono...upiši se u neku teretanu...;)
|
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala, pogledat cu si! |
||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slažem se sa time ,to ti ne može pružiti pravi izazov ,probaj u teretanu iako to ne voliš |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kažem.. ako vam nije cilj dizati preko š00 kg u cucnju, prkeo š50 u deadliftu, i neznam koliko u benchu, možete to i kod kuce postici! smao je volja u pitanju!
|
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma naravno da ne želim biti bb ali za najbližu teretanu, š0 min busa u jednom smjeru, pa presjedanje još š0 i + cekanje buseva... A to mi se stvarnooo ne da (sve su uzbrdice i nizbrdice, da idem pješke uru vrimena)...
A i ne volim ih baš Ništa od teretane zasad... cula sam da Janica Kostelic otvara jednu 20 metara iznad stana mi... Ako bude dobra ko salon |
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |