Utezi |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
zaratinka
Cita FAQ Joined: 22 Studeni 2009 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gledala sam po Youtubu najave i cini mi se super-možda cak i malo preteško za pocetnika.Ali kad sam vidjela sve one tete koje su i starije od mene i u goroj formi, pomislih-pa mogu i ja to.Nisam ni ja za bacit! Program ima š2.3GB pa mu malo duže treba... |
|
zaratinka
Cita FAQ Joined: 22 Studeni 2009 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo,ovako stoje stvari. Skinula sam Charlean extreme full (ima vježbe i s Delux izdanja)ali mi fali Burn weight basic(ima burn band basics ali meni treba dio za utege) Pokušala sam skinuti taj dio s nekog drugog torrenta ali su "mrtvi". Dali netko zna link gdje da to skinem?
Btw.nisam baš neki pisac... |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Danas u TC-u u Rijeci, 90k utega i velika ravna sipka kostaju zajedno 600kn.. kao ostecena roba jer su tokom transporta utezi izgrebani.. mozda odem uzet :D
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
a pa ispati se puca ti sta su malo izgrebani
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
imam vec doma oko š00kg sa sipkom.. mozda i po ovo odem
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
harpsichord
Cita FAQ Joined: 27 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gdje ima za kupiti bucice (po mogucnosti plastificirane) iznad 5kg (5-š0) u Zagrebu po pristojnim cijenama? To mi je prva želja bila, ali nakon googlanja i citanja, svi kažu da je bolje kupit one utege na kojima se mijenjaju ploce (što je logicno, jer je prilagodljivo potrebama i napretku) pa se sad dvoumim. Koliko bi me dva takva koštala do š0kg (s tim da ima više manjih utega na sebi, npr. po 2 kg i slicno) i gdje bi pak to našao? Eto, puno pitanja za prvi post
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |