Uz trud stižu i rezultati |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
braanko
Cita FAQ Joined: 28 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Drasticna razlika! Cestitke!
|
|
ruzohr
Cita FAQ Joined: 13 Rujan 2011 Location: Split Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ekipa, ja vam se rijetko javljam, ali želim da ostanete u kakvom-takvom toku.
8 miseci od zadnjeg posta mogu rec da sam proveja marljivo trenirajuci i pomaci su iz mog kuta gledanja veliki. Temelj treninga su mi cucnjevi, sklekovi i zgibovi, a glavno (da nema bench klupe bilo bi i jedino) orudje girje. Prehrana je zahvaljujuci dobrim navikama stecenim u vrime dok sam bija na Dukanu postala uravnotežena. Znam da trebam jos puno radit da dodem do cilja jer udio masti je jos uvik vidljivo prevelik, ali radim na tome. Za sada sam super zadovoljan i dalje nastavljam jednakim tempom, a vama cu povremeno napisat pokoju crtu da vidite u kojoj sam fazi Evo i slike. Nemam bolju, ali i na njoj se neke stvari jasno vide Edited by ruzohr - 21 Travanj 2013 at 11:10 |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidi se veliki napredak
|
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hey, fina fazlika! baš se vidi da si se gore proširio, noge su dobile oblik..ide! Nastavi!
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Girje
Svaka cast vidi se pomak !
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uuuu, jako lijepe promjene!!
|
|
ruzohr
Cita FAQ Joined: 13 Rujan 2011 Location: Split Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da napravim mali update. Na drugom mistu sam pisa kako sam odlucija keto dijetom rijesit onaj tvrdokorni dio masti koji je osta nakon dukana. Kroz 3 zanimljiva mjeseca otislo je puno masti s mene, ali o tome kasnije.
Kako sam se stvarno svo to vrime osjeca odlicno (energije za sve dnevne obaveze i previse, treninzi dosta jaci nego prije, opcenito osjecaj puno boljeg zdravlja i kvalitetnijeg zivota), pala je odluka da kompletno prijedem na LCHF. Razlika od keta je pokoji komad voca i PWM sa dekstrozom. Sad vec mjesec dana nisam u ketu,nego cisti LCHF. Najteze je bilo naucit okolinu da vise ne jedem svasta, ali sad su se i oni navikli na moj novi rezim prehrane. A sad rezultati keta: 16.6.2013. 21.9.2013. Težina: 83,5kg 74kg Struk: 88cm 81cm BF (po meni): 18% 12% I jedna komparativna slicica od tih datuma Naravno, ja i dalje nastavljam vrijedno trenirat sa svojim girjama, vratilom, šipkom i najbitnijim rekvizitom- svojom težinom. |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo
Kako piše u naslovu uz trud stižu rezultati |
|
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
"Najteze je bilo naucit okolinu da vise ne jedem svasta, ali sad su se i oni navikli na moj novi rezim prehrane." ha ha upravo to
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |