Vaša iskustva sa BioTech proizvodima |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
20kn do š0 kila bilo di da salje je
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je to |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
salje poston,jeftinije je nego cityexon
|
||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sto se tice BioTech nutritiona, iskreno nisam ga nikada
koristio, al je toliko na losem glasu i toliko popljuvan na milion foruma da i kada bi ga uzeo, citavo vrijeme bi mislio da uzimam smece i ne bi bilo niti nekakvog psihickog efekta... iskreno kad uzimam neki supl puno mi znaci taj psiho efekat, vjezbam jace i vise... neobjasnjiva anomalija hehe Ja se drzim Universala,InetrActive i SNI-a, pristojne cijene, dobri proizvodi, ja zadovoljan... Sto ne znaci da je BT losh, mozda i nije, al jos ne znam nikaga ko je koristio... Hajd, jel neko koristio, kakvi su proizvodi? |
||
Destructo
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Osobno ne bi koristio BioTechov whey - procitao sam
iskustva drugih korisnika i dosta ljudi se žalilo na okus i topljivost. Preporucam Optimum Nutrition š00% Whey Gold Standard. http://bit.ly/diN5Pl Edited by Destructo |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Opcenito kod takvih sumnjivih firmi, ako ceš vec uzimat, onda uzmi nešto što ima oznaku međunarodnog standarda kvalitete. Jedino sam trošio njihov CEE jer su ga jedini imali u to vrijeme i stvar je radila. Whey ni u ludilu. |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cijena frende, cijena. Ja ipak pucam na nešto jeftinije, a da je kvaliteta ok, Optimum je preskup. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A probaj sa Incospor-om... mislim da je kod njih dobar omjer cijene i kvalitete... ja ga ne uzimam dugo al sam više nego zadovoljan ! |
||
Who dares wins!
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kvaliteta je super, ali je i inkospor preskup My protein i MVP s popustom je ok omjer cijena/kvalieta. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hebem mu... teško je bit i heben i pošten !
|
||
Who dares wins!
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa whey ni ja nebi od bio techa, ali kreatin zasto ne. isto ka thorn uzea san taj proizvod jer je jedini bija u teretani taj ,alternativa je bila neki sta mu je rok jos misec dana. a da putujen u split radi kreatina neda mi se. stvar je ista kreatin ka kreatin sta san reka. a whey se zna koje se marke uzimaju. i myprotein je odlican topi se dobro,sve ok a jeftin. |
||
Destructo
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako uzmeš vrecu ON wheya od 4,5 kg za 600 kn preko Prosporta, po kilogramu ispadne š32 kn. Problem je što moraš otici do pošte u Sloveniji po paket ili da ti ga netko kome je usput donese! :D http://www.prosport.net/katalog/product.php? product_id=š0300283š7 |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
uzmes od myproteina 5kg wheya za 560kn i platis 20 kuna poste
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliko znam ima i onaj bez okusa za 480 kn 5 kg? Taman ako ga uzmeš kao pwm sa dex-om bude ok, cak i tad presladak |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
600kn+benzin =neisplativo |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Boy_19
Cita FAQ Joined: 02 Prosinac 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eh, ja uzimam BioTech whey, pa vam javim za koji mjesec kakav je efekat. Iz prve ruke.
|
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |