Vaša iskustva sa BioTech proizvodima |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Efekt? Na temelju cega ceš to zakljucit? |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
je,ja san da cijenu s okuson jer je ovi na post prije mene isto da cijenu sa okuson pa da bude realnije,ja isto san bez okusa uzea. i u DWM i PWM sa dexom super.u zobenin nije bas al tabletica sladila rijesi to |
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Na temelju odoka. |
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
Boy_19
Cita FAQ Joined: 02 Prosinac 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A cemu to ironicno pitanje? Pa valjda ce bit nekog efekta, pozitivnog, negativnog ili nikakvog, nakon uzimanja toga 2-3 mjeseca... |
|||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne znam jesi li novi u ovome, ali od whey neces dobit neku misicnu masu, whey je cisto protein za oporavak i da ti misic nakon napora ne ode u kataboliticko stanje... a sad da ocekujes neke rezultate hmmm tesko, tesko... |
|||
Boy_19
Cita FAQ Joined: 02 Prosinac 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Moj prijatelj je nakon 4kg wheya dobio na masi 6kg, i na misicima se vidio veliki napredak... To je neka tvoja teorija da se od wheya ne dobiva na masi.... |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ajoj ajoj...ne da mi se pa evo zamisli da sam ti rekao nešto super pametno i obrazložio ti zašto je ovaj tvoj odgovor nepotreban, besmislen i glup u krajnju ruku, tim više jer ceš uzet biotech vej i javit nam rezultate, garant u kilogramima mišica jelda |
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
U najboljem slucaju možeš prijavit kako se topi, kakva je tekstura, kakvog je ukusa i subjektivni dojam koliko ti se prdi od njega. Sve ostalo su bajke. Zato se i moras osloniti na deklaraciju, da vidis malo sastav. A i to nije š00% sigurno. A to ko je koliko kila s cim dobio, to jako malo ima veze sa markom proteina koju je koristio.
|
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kako od 4 kila proteina dobit 6 kila misica,stvarno si as nema sta
|
|||
Boy_19
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja stvarno ne kontam sto ste vi ovdje svi tako 'puni sebe' i mislite da ste jedino VI upravu ovdje, i da ste upravo VI najpametniji (mislim na nekolicinu vas pametnjakovica iz prethodnih postova)...
Btw, svejedno cu vam javit rezultate.... xD |
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jel ti možeš te mišice izvadit iz tijela izvagati ih, eventualno izmjerit obujam i onda reci kako si dobio, bubam, 4kg mišica? Ili ti to zakljucuješ prema tjelesnoj kilaži što je totalni apsurd? Daj prestani se sramotiti, pij taj whey i uci malo za promjenu a ne da podhebavaš ekipu Takvo šta pišu noobovi |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Novi, neuki, pa jos i drski.. koja kombinacija |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Boy_19
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa vi stvarno il' nemate racio il' ste previse umisljeni... Ne mislim vadit misice, vagati ih, niti sta slicno... Valjda se moze efekat VIDJETI NA TIJELU, u porastu misica, povecanom obimu bicepsa i tricepsa, u tome da smo sposobni izbaciti veci teret nego smo prije mogli... o tom napretku govorim, a ne o kojekakvom vadjenju misica i vaganju istih... Nego, problem je sto svakog novog koji dodje na forum, i koji iskazuje ljubav prema tematici foruma, vi, 'stari vukovi' (citaj: stare prdonje-a ovim ne mislim na starosnu dob, nego na 'staz na forumu')ga degradirate odmah i pisete kojekakve obeshrabrujuce gluposti...
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Krivo si shvatio.. Od proteina samih ti sigurno nece porast misicna masa... moras biti u debelom kalorijskom suficitu (i to od kvalitetne hrane) da bi ti porasli misici |
|||
|
|||
Boy_19
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nigdje nisam ni spomenuo da ce od SAMIH proteina porast misicna masa. Naravno da mi je jasno od koje hrane ce da efikasnije poraste... Nego me nervira taj vas pristup kako vec rekoh gore u postu... Pogotovo taj Thorn, koji je i prije svojim djecijim komentarima nastojao da omalovazi odredjene osobe... Ali kako god.. |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehe.. ma samo bez nerviranja.. glavno je da proteini nisu na odmet.. nakon treninga sa dextrozom, odlicni za oporavak.. tako da, slobodno pij.. |
|||
|
|||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |