Vaše mišljenje o mom planu prehrane :) |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
MissSunshine
Cita FAQ Joined: 02 Travanj 2015 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(1)
|
Pileća prsa u mesnici kupi u mojoj je 1kg=35kn, jeftinija su od onog već zapakiranog u dućanima.
Aluminijska folija. Upalit ono kolo za struju na špaheru/štednjaku. Nakon minut folija se ugrije, bez ikakvog ulja, samo stavit filet, 2-3kapi vode, okretat... Maslinovo ulje ubaci u salatu. Posni sir možeš sa grožđicama.. Možeš i sa jogurtom. Vidila sam na drugoj temi da si Milbonu kupio.. Radije kupi onaj par kuna skuplji.. Posni sirevi su često na akcijama pa mozes pratiti i tako prolazit jeftinije, pazi na rok isteka. Jaja možeš kupit 30komada za 25kn.. opet pazi na rok. pastetu od tune mos naprabviti -- ubacis u blender ili mikserom posni sir+tuna komadi+kiseli krastavci izmiksat.. njami ;D |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(1)
|
Savjet za paštetu, ja ubacim i tvrdo kuhana jaja
|
|
MissSunshine
Cita FAQ Joined: 02 Travanj 2015 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko i pašteta traje?
Mislim koliko kuhana jaja smiju stat da se ne pokvare.. Ja san isto mislila al san se bojala da mi se neće pokvarit Meni je najdraze kad su jaja isjeckana na komadiće.. |
|
Anaaa
Cita FAQ Joined: 30 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 38 |
Post Options
Thanks(0)
|
U frižideru 2-3-4 dana sigurno mogu stajat bez problema. A i nije to neka količina... neces napravit paštetu u kanti od pet litara. 2 jaja, konzerva tune i neka količina sira... Pa to smaknes za dva obroka max.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš piletinu napraviti i u pećnici ali mene zanima zašto je toliki problem ispržiti nešto na malo masnoće? Riža u šalicu-dve (ovisno o količini) vode, kuhaj dok ne upije i bok.
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije isto pojesti sardinu, tunu ili bjelanjke s bananom, 3 različite kombinacije , a usput ni ta banana nije potrebna posnom siru navečer Što pravi društvo zobenima ujutro? Iako, prije svega.....ne treba tu puno komplicirati, pogotovo ako tek počinješ sa treningom. S druge strane korigirati nešto možeš, pogotovo ako si gladan ili ti nešto drugo ne odgovara. Ali ne zamaraj se detaljima, odradi dobro trening i drži se što kvalitetnijih namirnica, no neboj se ni onih malo manje kvalitetnih tu i tamo ;) Ako trening odradiš doma pojedi odmah neki obrok sličan onome prije treninga i super. Ja bi sardinu ostavila za neke druge obroke, možda obrok nakon tog :) Na kraju svega.....imaš tu prostora za još jesti po mome :) |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
musclegain123
Cita FAQ Joined: 19 Ožujak 2015 Location: Ivanec Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
4 bjelanjaka plus jedno cijelo jaje i šaka grožđica će biti dovoljan obrok poslije treninga(PWM)?
ili piletina sa rižom ? |
|
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(1)
|
....možeš komodno jaja iza treninga...Biological value=absorpcija proteina jajca je 94 odmah iza wheya a ujedno su i bogata BCAA kiselinama kao i whey .....i slobodno 100g grožđica ...UH su bitni u fazi mršavljenja poslije treninga jer drže visok leptin=hormon sitosti....najbolje ti je pojačat UH prije i poslije a ostale obroke ih skroz sriži...jedan obrok možeš komodno uzet 100g badema ili oraha...
|
|
iznajmljujem sobnu biciklu
|
|
musclegain123
Post Options
Thanks(0)
|
Evo,opet da ne otvaram temu trebam savjet...
Bavim se košarkom i sutra (petak) u 20:00h imam utakmicu, a trebao bih vježbati po mojem planu,pa može kakav savjet, dal da se najedem normalno prije utakmice oko 7 i onda kad dođem doma oko 9:30/10:00 odvježbam što trebam i nakon toga normalan pwm? Bilo kakav savjet je dobrodošao!!!
|
|
benchpress
Cita FAQ Joined: 20 Travanj 2015 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam neki profesionalac ,al možeš taj dan izbacit trening kad ti je utakmica ,a onaj dan što si zacrtao za odmor odradit taj zacrtani trening :)
|
|
musclegain123
Post Options
Thanks(0)
|
Oke, tako sam i mislio
|
|
musclegain123
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz, evo nesto sam bolje sredio prehranu pa me zanima sto mislite..
7:00 zobene + banana + 2 cijela jaja i 3 bjelanjka i magnezij 10:30 odmor u skoli tost od sunke i sira i čok mlijeko nemogu bas birati 14:30 pileca prsa + integralna tjestenina sa sirom i paradajz 17:30 pwm whey 30 g + dextroza 30 g 19:00 riza + nekakvi izvor proteina i povrce 22:00 posni i neke masti |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |