Vaga, salo, misici... :/ |
Post Reply | Page <12345> |
Author | |||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Shame on you baba Amteja, zapisuj nam tu malo kako papaš ove dane ,da te možemo pratiti
|
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Amteja
Cita FAQ Joined: 25 Ožujak 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Obavezno! Btw, imam pitanje; gablec sam jela oko podne i nesto sitno; 200g zrnatog i oko toliko grah salate. Uzela sam još jedan zrnati da ne pregladnim na poslu, a dali ga moram pojesti ako nisam jako gladna, pošto idem doma za sat vremena, ili da ga pojedem preventivno da ne budem gladna? :/ za danas vec plan, nakon treninga, ribica, krumpir sa cešnjakom i zdjeletina zelene salate! |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma nee, što ti je....pogotovo ako nisi gladna, ne natrpavaj se bezveze, bar posni dugo drži, a bome i grah........preventivno, preventivno, pa vaga stoji Doma to pojedi, ako nemaš ništa drugo u planu prije treninga.
|
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Amteja
Post Options
Thanks(0)
|
||
Okej, jer nisam bila sigurna :)) Hvala! Javim navecer kako je izgledao sveukupni dan! I još pitanje; koje je vaše mišljenje o smoothies od tipa špinata, voca, i goji bobica umjesto MO? I da li može zamjeniti veceru? |
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
Može Fali proteina! Sve ovisi o kolicini bobica i voca, pripazi na kcal i šecere, pogotovo navecer ;) Dodaj nešto proteina u to (posni sir, whey bi išli...) ili neke proteine sa strane i pazi koliko cega stavljaš - ako vec moraš trpat, trpaj špinata
|
|||
|||
Amteja
Post Options
Thanks(0)
|
||
Onda cu to radije napravit pa na poslu pijuckat kao MO, a navecer se držim proteina i badema. :) |
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
Gle.....taj medjuobrok (iako baš ne spada pod definiciju istog radi neravnoteže nutrijenata) može i ne mora bit problem, sve ovisi o opcoj slici. Zato ti kažem da nam pišeš par dana jelovnike da vidimo kako se sve to skupa uklapa. što se posnog i badema za veceru tice - bankrotirat ceš brzo Imaš niz varijanti, ova je samo jedna od tih....osiguraj se povrcem, i drugim izvorima proteina (meso/riba/jaja...) te sa ostalim dobrim mastima ( iz ulja, sjemenki, ostalih orašastih, masnijih riba, ciielih jaja...) ... i mijenjaj te kombinacije, ovo je jedna prilicno štura i skupa kombinacija za svaku vecer :) Povrce, povrce, povrce! |
|||
|||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mett, mislis da su svi Grci izgledali kao apoloni..studirala povijest i to nimalo nije tako i hodanje je kardio
|
|||
cookies are for pussies
|
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vidi je Ma gledaj poantu Hodanje je nužna potreba, nešto najprirodnije na svijetu, a baš smo to prvo zaboravili i prekrili ga postocima Kad smo vec kod toga, vrijeme je i da ja protegnem svoje noge...ovaj forum ce me uništit
|
|||
|||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nevidim poantu zbog gladi sutra cu u 15h pojesti bananu i koru i sve |
|||
cookies are for pussies
|
|||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Išao sam na poantu svega...Sumnjam da su grci brojali svaku kaloriju..da su bacali se u depresiju zbog kile viška...nego su puno toga više radili kretali se nego mi danas.... Nisam rekao da jedu juhu od svinjske krvi , što su spartanci volili iznimno pojesti... Nego nešto što je davno ostavljenjo 2 tisuce i više godina ...a to je kretanje hodanje, aktivnost...Mislim da su imali više briga nego racunanje BF-a a i bilo je savršenih estetskih izgleda i bez racunanja.... Hodanje je nešto osnovo što svatko treba prakticirati... Sumnjam da i povjesnicari u to vrijeme znaju što su oni jeli i što su radili tocno...a ja cisto sumnjam da je ovako bilo kako je danas... Nisam niti rekao da su svi bili takvi, govorim o ljudima kako su se ponašali kretali prije...prije ove tehnologine...prije ovih modnih mackova, manekeknki ...i polu anoreksicnim jelovnicima.... I strah od hrane... koja je totalno ne potrebna ako ju znaš iskoristi kako treba Edited by mettasttaza - 16 Listopad 2013 at 16:09 |
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja se ne bojim hrane, hrana se boji mene
|
|||
cookies are for pussies
|
|||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mogu si misliti pogotovo na low carbu kada zineš na nju
|
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma joj..kazem ti bolje da se najavljam do sutra navece jer vise ne smijem ni pogledat sliku hrane (bilo kakve) jer postanem zivcana aliiii--stay fokuse, stay fokuse |
|||
cookies are for pussies
|
|||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hahaha ma cekaj još koji dan..sad ce to tijelo prihvatiti hihihi jadna tvoaj tibica :(
|
|||
Rodjen si s potencijalom
|||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
||
iskorjenit, uništit i zapalit |
|||
cookies are for pussies
|
|||
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |