VALENTINOVO |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Author | |||
tortica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
jebeš vezu u kojoj valentinovo nije svaki dan
|
|||
I najduži put pocinje prvim korakom
|
|||
![]() |
|||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
||
U rangu sa tim... whey smo vec nabavili pred par dana...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
LolitaInChains ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
||
![]() ![]() Edited by LolitaInChains - 14 Veljaca 2013 at 23:42 |
|||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|||
![]() |
|||
XQ ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
||
To je najbolje, al onda to i nije baš neko iznenadjenje :) Dobro kod ovih današnjih cura, nije bitno ništa osim racuna sa velikim ciframa (niste sve takve, nemojte se uvrijedit, ali ove mladje generacije su strava):) Edited by XQ - 15 Veljaca 2013 at 00:09 |
|||
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|||
![]() |
|||
bebolina ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
||
A siroti
![]() Tako je i meni muž, jedne godine, kupio Lacoste tenisice, ali meni oni nemaju uvijek lijepe modele, ja sam mu odmah rekla da necu to nosit....zamijenili za majicu i rekla sam mu od tade nema više poklona iznenadjenja.....mrzim kod otvaranja poklona onaj izraz lica nezadovoljstva koji pokušavam prekrit aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|||
![]() |
|||
LolitaInChains ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
||
Jaoooo, pa skoro zaboravila! Moja ekipa i ja imali ideju - Anti-Valentinovo party!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Riganje 3 dana, sto od cuge, sto od svega skup Al moramo ucit ![]() Edited by LolitaInChains - 15 Veljaca 2013 at 14:27 |
|||
|
|||
![]() |
|||
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Slazem se, to su frendice smislile ovaj dio s kupovinom plisanih igracaka i pica. Ja bih ovaj ostatak rucno - srca, toys i plastika nisu problem
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
adatar ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
||
ti ne volis ubacivanja? vise onako toljaga po glavi pa da te odvuce u spilju?
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Procitaj si dio koji pise PRIJE rijeci ubacivanje.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
adatar ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
||
nasao ?
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Rekoh dio, a ne rijec.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
okeee,sad ne stignem,procitat cu poslije
![]() |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |