Vas omiljeni "zabranjeni" obrok |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |
dragec52
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2009 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vec mjesec dana patim za:
kolac "Na metar" fenomenalni ženin specijalitet. Edited by Gym_girl |
|
|
|
dragec52
Post Options
Thanks(0)
|
UPS - nisam ocekivao da ce post ispasti ovako. Admine reduciraj molim te prema standardu foruma. Izvinjavam se.Linkovi su se sami otvorili, Greška u koracima.
|
|
|
|
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
nema do kulena
|
|
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
He he.. kulen dok je onako jak.. i na kruh sa sirom..uff
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
lazanje i cokolada
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Palacinke zapecene u pecnici sa sirom
Dominos kockice, a sad dolaze i fini mini suhi kolacici- zvjezdice s pekmezom i rum kuglice. Ouch |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ga Dragec, nema problema, nekako sam uspjela smanjit, a da se i dalje lijepo vidi ova divota od kolacica |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
To se zove zabranjeni obrok.. |
|
|
|
Pupa
Viden/a u gymu Joined: 12 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hmmm ja imam "skroman" zabranjeni obrok- kokice u kinu...koliko je to zapravo loše i moram li se odreci mojeg jedinog grijeha?
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovisi koliko cesto si u kinu ma joj, ja ne volim tu rijec...odricanje..odmah je nekako sve teže :) samo pripazi da ti se vecina prehrane bazira na dobrim i zdravim namirnicama i da se puno kreceš - ova povremena zadovoljstva koja nam svima ulete uz takav režim nemaju šanse da unište nešto Edited by Gym_girl |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
dragec52
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala dragoj sugrađanki na uređenju posta. Lijepo si to složila. "patnja" za nekim prije obožavanim mesnim i slatkim obrocima je sve manja. Poslije skoro 2 mjeseca novog režima prehrane osjecam se super.Svakodnevno idem na posao brzim hodanjem i postao sam "ovisnik". Ali sad kad se približava Božic i Nova godina vidim da ženu muci slaganje jelovnika za te dane. Tu su sinovi, unuk, gosti pa smo se dogovorili da ne mjenja ništa a ja sa svojom voljom da se kontroliram
|
|
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Nema na cemu dragec Vidite kako postaje sve lakše? Odlicno, lijepo je to cuti! Nego što, samo vi znate koliko se smijete opustiti - ma smijete malo, svi cemo ali ne previše - i puno hodati
|
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Eh da je sada jedno š0 bajadera :D
|
|
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
pizza... pizza... nescaffe... mon cheri sladoled iz milleniuma
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oooo, pa fino se 3ivi! |
|
Conly
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemam pretjeranih problema sa zabranjenim obrocima...možda je razlog tome što nisam luda za slatkim, štoviše cak ga ni ne podnosim (i to mi je prednost ), McDonalds mi isto nije neki problem - jer odem li, eventualno uzmem fish jer hamburgere ne volim (a mislim da i nije to toliko strašno, vjerojatno sam u zabludi -.-), prema pizzi nisam isto nešto nastrojena...
Jedino što me "izaziva" je Chio chips - cili... sva sreca da sam izbirljiva Edited by Conly |
|
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |