Vaterpol |
Post Reply |
Author | |
Decko27
Cita FAQ Joined: 05 Studeni 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Studeni 2013 at 14:15 |
Zanima me dal se moze sa 20 godina pocet trenirat vaterpol rekreativno u nekom klubu?
Edited by Decko27 - 06 Studeni 2013 at 14:16 |
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne može. prošla baba s kolacima
šalim se... ovisi.... znaš li plivati? |
|
Never give up
|
|
Decko27
Post Options
Thanks(0)
|
plivam bez tehnike, ne znam dal se to racuna
Edited by Decko27 - 07 Studeni 2013 at 00:19 |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako misliš dali se to racuna? Kao kardio? Trening?
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Što se tice plivanja..po mom mislim da nema boljeg izbora , spoj aerobnog i anaerobnog vježbanja... odlicno za izdržljivost...kondicija.. Ne opterecuješ ništa...u smilsu zglobova kostiju ligamenata hrskavice...samo plivaj :) Probaj poraditi na tehnici ... i ne odustaj od toga :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Decko27
Post Options
Thanks(0)
|
pa recimo ovako, znam plivat ali nikad nisam trenirao plivanje, necu se utopit u vodi, ali da znam tehniku kao kraul, ledjno, delfin, prsni stil... ne znam, plivam kako znam bez pravilne tehnike, volio bi trenirat vaterpol jer mi djeluje zabavnije nego samo plivanje :) ali i plivanje dolazi u obzir
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Eh gdje bih mogao trenirati to zbilja ne znam to se moraš raspitati... ali kako god plivaj...sve živo pokreceš :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |