Velika nagradna igra! Sudjeluj! |
Post Reply | Page <1234 6> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicni prijedlozi za sada..
Ajmo još... Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Još jedan prijedlog:
sada sam tražio video prikaz vježbi i jedva ga pronašao. Mislim da netko tko ne zna da postoji ne bi. Brrzo onaj veliki banner nazad ( pod "Vježbe" ) |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Done. Ajmo još još još još.... |
|
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo malo veci poslic od dodavanja bannera
cesto želim komentirati neki clanak, možda postaviti pitanje autoru ili ga jednostavno pohvaliti. šta mislite o ideji da se doda opcija komentiranja clanaka, isto kao i blogova!? |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo je i meni više puta padalo na pamet. i zašto autori ne nalete tu i tamo na forum :D |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Ajmo ekipa trgnite se još malo s postovima, prijedlozima i potrudite se da budete pobjednik!
Sutra objavljujemo dobitnike! Edited by Zoki |
|
|
|
Leonora2102
Viden/a u gymu Joined: 30 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 101 |
Post Options
Thanks(0)
|
jos malo pa nestalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Leonora2102
Post Options
Thanks(0)
|
dopuniti talicu kalorija, koliko je moguce. vecina namjenica jesu napisane...ali ponekih nema.
pozzzzzz... |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Dobitnici -> https://www.fitness.com.hr/lifestyle/slobodno-vrijeme/Nagradn a-igra-rujan.aspx
*Pošto nismo mogli odabrati cetvrtog dobitnika za poklon paket suplemenata za dobivanje mase dali smo šansu Illuvatar-u i ThornOfFaith-u da do sutra navecer napišu š vrlo kvalitetan blog post i na temelju komentara i preporuka odabiremo konacnog pobjednika! :) Danas / sutra cu potanko odgovoriti ovdje na sve prijedloge koje ste predložili. Edited by Zoki |
|
|
|
Leonora2102
Post Options
Thanks(0)
|
mislim da su nagrade stvarno pravedno podjeljene, po
zaslugama, cestitke svima... |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Potpisujem Leonorine rijeci. Super ste izabrali dobitnike. Svima cestitam. Bravo ljudi, zaslužili ste! |
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
KOJE IZNENAĐENJE!
Ali ja stvarno nisam ocekivao da cu dobiti ovu nagradu Doduše, nadao sam se nekakvoj majicici zbog "Lega mega" postova i onih par prijedloga, ali puni plijen stvarno nisam ocekivao! As I said before:
Hvala Zokiju i cijeloj ekipi! Sad nemam izgovora što ne papam kvalitetni PWM. Više detalja u "Lega Mega Gain Challenge" koji samo Thorn i ja pratimo ! I da, što se tice majice. Zoki, šalji usku, malu, šalji žensku ako boga znaš! Edited by Lega |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sad pazite kolikim ce žarom i intenzitetom ljudi pisati blogove kad ne bude nagradne igre..
Morat ce zoki otvorit još jedan blog site samo da stanu svi postovi |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Hoceš ti napisati taj blog post ili nagrada ide Illyu? |
|
|
|
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo da se i tu zahvalim na nagradi
nisam ocekivala..ipak sam newbie cestitke svima od srca |
|
Post Reply | Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |