Velika nagradna igra! Sudjeluj! |
Post Reply | Page <1 3456> |
Author | |||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Maaa strpi se Davore, bit ce |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
he he... cemo vidjet.. :D
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kolumne ce biti u smislu da ce ekipa imati totalno preuređeni blog. To je zadnje na listi prioriteta, no evo sitno sam najavio.. Izrazito dobri blog postovi ce biti izdvojeni na naslovnici sigurno. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Stigao mi paket maloprije
Stvarno sam oduševljen, majica je precool I sve cu moci odmah koristiti jer mi je baš trebalo tako nešto Još jednom, svaka cast što se tice nagrada |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sad nam "duguješ" još minimalno 2 kvalitetna blog posta da dodamo još malo kvalitetnog sadržaja tamo. Drago mi je da je sve za 5. + svatko od dobitnika nam duguje po š galeriju sa svojim nagradama --> budite kreativni. Edited by Zoki |
|||
|
|||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
stigla mi je majicaaaa
i diiivna je...tak mi je super što je i nick napisan na njoj |
|||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hocemo jedan photoshooting da vidimo kako ti stoji. |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
I meni je stigla majica i Plesni Dvd. Idem obuc majicu i plesat u njoj na Dvd plesne vježbe
HVALAHVALAHVALAHVALAHVALAHVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Isto jedan photoshooting želimO!
|
|||
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
izgleda da je meni poštar pokupio paket
|
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma mora stici.. Javi ako danas stigne. |
|||
|
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
jeeeej eto ga, stigo papiric moram sutra na poštu po njega pa onda obavijestim dal sve štima
|
|||
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Eto. Odlicno! |
|||
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo da i ja obavijestim.. stigao paket direktno na vrata... i vise nego zadovoljan sam paketom.. a majica nemoze biti bolja.. i jos k tome, na njoj pise moje ime.. sad me moji doma nece zamjenit sa bratom dok me zovu.. he he
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Meni je još uvijek bedara taj nick, oznacen da ne može biti bolje Kad si samo zamislim kakvih sve nickova ima pa bum, to na majicu |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
he he.. u pravu si.. smijeh to na majici..sad cu ja stavit sliku sa majicom..
|
|||
Post Reply | Page <1 3456> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |