Velika nagradna igra! Sudjeluj! |
Post Reply | Page <1 456 |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
eto gaaaaa, digla paket danas, sve je i sve odmah ulazi u optjecaj , hvala još jednom!!!!
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
heh e..kod mene ne jos.. drugi tjedan pocinjem konzumaciju :D
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
aih, ja nestrpljiva btw. cestitam na diplomi |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala hvala.. taman dodjem doma u odijelu, a kaze mama:
evo ti paket tamo od fitness-a.. he he |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cestitke na diplomi! .. Ajmo sad treniranje s kvalitetnom suplementacijom. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala hvala..
Pocinje drugi tjedan.. ovaj tjedan jos zabusavanje :D |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moje nagrade skoro pa više ni nema, ali ipak se moram zahvaliti fitu na ovoj odlicnoj nagradi (s malim zakašnjenjem)
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gdje si se zagubio ovih tjedana? Kak ide trening, masa itd? Ništa od xxla? |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma imao sam avanturice s T-comom i ostao bez neta na mjesec dana.. Ne bi vjerovao koliko mi je, između ostalog, i to što nisam imao internet - preporodilo! I u teretani je sve išlo po planu i "Lega mega gain challenge". Kažem u perfektu jer otkako mi je prošli tjedan istekla clanarina, a pocele ove kišurine i vrijeme koje me ubija, uopce mi se nije dalo buditi u 9 da idem na fitness. Riješit cu to ovaj tjedan. Inace sve superiška, vaga pokazuje koju kilicu više, nagrada mi je uletila savršeno (whey je više nego prepolovljen) Krajem prosinca bi trebao biti opširan "report", dotad se cujemo u kracim javljanjima |
||
Post Reply | Page <1 456 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |