Veliki pozdrav |
Post Reply |
Author | |
Eol Proudneck
Viden/a u gymu Joined: 09 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Ožujak 2010 at 08:12 |
Zovem se Robert. Iz Rijeke sam, u biti s Grobnika. Cijeli život bavim se sportom, koji put više aktivno koji put manje, ovisno o slobodnom vremenu.
Visok sam š7š, težak oko 90, ali sa samnjivanjem kilaže. Nisam debel, osim malo trbušica, ali ostalo je pretežno mišicna masa. Inace sam trener tckwondoa, bavim se i boksom i kickboxingom. Vec neko vrijeme proucavam stranice i mogu reci da sam uistinu oduševljen jer ima svega i za svakoga pomoc. Prijavio sam se prvenstveno radi savjeta za treninge, korisnih informacija i svega što mi može pomoci u treningu. Hvala |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao i nadam se da ceš i ti nas mnogocemu nauciti
|
|
Tomi
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav!
|
|
Shut up and SQUAT!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao k FITovcima!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Robert, drago mi je da si s nama U kojem klubu treniraš?
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |