Vi osobno - tko ste, što ste :) |
Post Reply | Page <1234 6> |
Author | ||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
moja struka je turisticki management
ispekla zanat i konzumiram ga svakodnevno |
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam na faxu,pravo, na pol sam puta ,ihh di mi je još kraj aaaaaaaa
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pišite, pišite. Cure i decki super da ste se (po)javili na ovaj topic. Vidim, raznolikost je velika, stvarno ima najrazlicitijih profesija i onih što su vec u praksi i onih koji još marljivo uce.
|
||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Fer, zadnjih par ispita razvlacim vec dosta dugo, predugo
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Fizioterapeut....baš sam pogodila struku....strašno....;)
|
||
dragec52
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2009 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vec negdje natipkao ali evo opet. Stari sam polovnjak u sijecnju 58 godina.Vozac autobusa gradskog prijevoza u Rijeci.Upravo nestaje i šš kila viška moje mase.
|
||
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
....
Edited by Ann |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
MA DAAAAJ?! cooool.... Edited by Theia |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Privodim studij prava kraju. I naravno - uz to ne radim!
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gdje se vidiš kad završiš studij? Odvjetnica ili ? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajme ljudi, kako ste svestrani...
Odliean odaziv na temu a to mi je baš drago. moram priznati da je tim zanimljivije što je ekipa tako raznolika profesionalno Svaka east svima na njihovim ambicijama, impresivnim zanimanjima i posvecnosti onom što rade |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, da! |
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa je, osim kad nije. Ueim na zanimljiv ncin da i posao koji obo3avaš raditi ima svoje loše strane. Sklonost pretjeranom radu, nespavanje itd... Edited by Ann |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma svaki posao ima i loše strane, ali ti bar svoj voliš!
|
||
ivka
Cita FAQ Joined: 03 Travanj 2009 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Po struci dipl.ing zracnog prometa, radim u kulturi a vodim odjel informatickih sustava- kao što se može primjetiti ništa s nicim nema veze, kao i sve ostalo vezano za mene....:)
|
||
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam još u srednjoj Upravni referent .Ne vidim se kasnije na tom podrucju tipa za kompjuterom, u uredu ili nekoj sudnici..Trenutno me zanima DIF i sl. Treci srednje sam pa sam pocela pomalo razmišljat o studiranju..I da volim jezike pogotovo engleski i španjolski
|
||
Post Reply | Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |