Vi osobno - tko ste, što ste :) |
Post Reply | Page <12345 6> |
Author | ||
Tomi
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gdje radiš ko kuvar? |
||
Shut up and SQUAT!
|
||
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Web deisgner hvala Bogu zaposlen!!
Edited by Deni |
||
lady_namine
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
frizerski majstor i kozmeticar i obozavam svoj posao
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
u Trogiru san dosad sve 3 sezone, a sad mogu opet di san i do sad sef me vec zva i prakticki molija da dodjen jer san i prosle godine otisa , ali to di san isa bilo propalo pa se vratija. ali ima neka shema za hvar ce me neko probat pogurat , a i jedan prika me mozda ubaci na jos jedno misto i Tg.tako da jos neznan š00% di cu ovo sezonu. |
||
Closer
Viden/a u gymu Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajde kad saznas, dolaze FITovci na dernek |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dođite na pizzu da vidite sta je pizza,je junk ali necete joj moc odolit evo fitovci jedite ocima, inace ova 2 slika pizza je na onom pijatu za pizzu ali malo san je vise razvuka da bude veca nego standard Edited by zmaj |
||
Closer
Post Options
Thanks(0)
|
|
A vid' ga kak je cakani na poslu
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A sto skrtaris na sunki?? naribaj te sunke da se popuni cijela pizza Sad si mi volju napravio |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Closer
Post Options
Thanks(0)
|
|
A vidis ja bi maknula sunku.... nishta, uzmi s moje i pokrpaj svoju
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma davore stavij ja al dok se pece se smanji ,ozbiljno. jer to moj sef kupi neku jeftinu,sta cu mu ja inace ovo su jedne od obicnijih ima jos boljih al neman slike a u ovojkuhinji je plus 50 Edited by zmaj |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sutra mi je dan punjenja.. razmisljam da maznem š cut pizze..hmm..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
moze jedna za van? mljjjjjjjjjjjjjjjjjjacccccc .. best junk ever :)
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vidi se da je toplo u kuhinji...obrašcici ko nakon žešceg kardia....
Mene kad zabrijem da ne jedem junk uopce ne privlaci takva hrana..... no ako krenem...to ne dobro... |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovo je prije 2 godine neman od prosle nista. moj favorit je razvuc tisto,stavit pelat,tunu,zacine preklopit i ispec i na kraju malo maslinovog ulja.jednostavno,a dobro usput to i je zesci kardio osan sati i vise na nogama u pokretu na vrucini, poslin dodjes doma istusiras se i samo zalegnes. a kad izadjes vanka onda sutra ujuto po radnog vrimena dolazis sebi Edited by zmaj |
||
Conly
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Studentica. Krizni menađžment, upravo se bacam na diplomski
Nakon toga ide studij Odnosa s javnošcu...veže se jedno s drugim, pa se otvara puno mogucnosti Zaposlena sam po volji - najcešce na promocijama (neki bi rekli da sam hostesa ) ... super stvar, idu novci, a uvijek se nađe nešto zanimljivo, nedavno sam radila na Adidasovoj konvenciji u Viti, ajme koji je to gušt bio |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
hostesa mmm zanimljivo, a imas i izgled za to zasto ne jeli tesko to radit jedna moja prija sa difa isto to ka radi kaze da i nije bas toliko lagano
inace ja za koju godinu bi volija i upisat neku visu skolu,jer mislin da mogu bolje jer kad vidin kakvih sve mojih kolega ima pitan se di se gubin ja to s njima |
||
Post Reply | Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |