Vi osobno - tko ste, što ste :) |
Post Reply ![]() |
Page <1 3456> |
Author | |
Arthas ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Graficki dizaj, druga godina Graf. faksa.
Inace sam glazbeni producent/DJ |
|
![]() |
|
Freakusha ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
A ko im je kriv? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tare ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Dolazim iz Mostara, Bosna i Hercegovina.
22 godine, student 4. godine farmacije i 2. godine molekularne biohemije na Univerzitetu u Becu, u Austriji. Privodim farmaciju lagano krajnjoj fazi, pa uzasno puno vremena provodim na faksu (8-9 sati svaki dan), al et i uz to pokusavam sto vise biti fizicki aktivan i paziti da dobro i fino jedem, pa bas i nemam neke aktivnosti drustvene previse osim toga.. Jedino vikendom nazalost... Al neka, isplatit ce se sve to ![]() Pozdrav iz grada na Neretvi |
|
![]() |
|
*Tina* ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Zdravstveno uciliste - fizioterapeutski tehincar
![]() |
|
![]() |
|
Ingrid-poledance ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
Instruktorica plesa i fitness-a na šipci, chair dance i jazz dance-a u Zadru
|
|
![]() |
|
Mini star ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 200 |
frizer i obozavam svoj posao
![]() |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Imaš privatni svoj salon ili radiš za nekoga? ![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Loli ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 28 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 10 |
Evo još jedna frizerka,i naravno da nemožeš ovaj posao radit ako ga ne voliš..
![]() |
|
![]() |
|
Ivan__18 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 15 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 1 |
Ja sam lopov - Kradem bogu dane...
ugl zivim od kladionice.... ![]() |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Sve se radi kad se nema novaca, voljela to ili ne ![]() |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
![]() |
|
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Psyho ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Ja sam u mirovini... vidjeh raznih zvanja i zanimanja ovdje... ali niti jednog "penzica"... isprika ako sam koga previdio
![]() |
|
Who dares wins!
|
|
![]() |
|
karategirl ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 21 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 41 |
...ucenica osnovne škole..uskoro na upise,a upisat cu mioc
![]() |
|
![]() |
|
strawberrywater ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 23 |
|
|
![]() |
|
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Kvazi umjetnik, kao studiram to...Peglam dupe stolicom, sedim po ceo dan i zvrljkam i eto mi skole
![]() ![]() A bavim se Ajrish densom u slobodno vreme, nekako se nadam da ce mi to nekad biti mnogo vise od hobija, ali...tesko ![]() |
|
![]() |
|
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Srednjoskolac
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 3456> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |