Vi osobno - tko ste, što ste :) |
Post Reply ![]() |
Page <1 456 |
Author | |
Sara89 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mioc je naj!!!:D |
|
![]() |
|
®iga ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
znam da je Mioc haj naj poslije Ruđera:)... tamo sam igrao košarku na modernom igralištu kad su prepravili sve.
Tamo sam prvu pljugu zapalio iza :) ah Mioc a živio sam preko puta njega :))) |
|
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
|
![]() |
|
Sara89 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Kaj, pljuga umjesto da tam u teretanu ideš? Ccc ![]() |
|
![]() |
|
®iga ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
mladost ludost... ne pljugam danas :)
|
|
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
|
![]() |
|
in ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 10 Rujan 2010 Status: Offline Points: 32 |
zavrsen pedagoski fakultet-smjer engleski jezik.
prof eng.jezika a i prevodim u slobodno vrijeme kad nekom nes treba:) |
|
![]() |
|
Seagal ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 26 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
Radim u krim policiji, student sam na upravnom pravu, a privatno uredjujem svoju web stranicu. Hvala Bogu, radim i zadovoljan sam
|
|
![]() |
|
marcella ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
ajde da i ja kažem koju...
radim u marketingu jedne velike firme kao strucni suradnik, ali sam zapravo zadužena za evente i mnoga druga slicna događanja. u slobodno vrijeme jako volim putovati, volim ici u shopping :) volim kuhati, volim glazbu i volim svog decka HAHAHA :) ![]() UKRATKO, ... to sam ja :) |
|
IT'S GYM TIME
... zato digni guzu, obuci starke, pumpaj trbuąnjake, sklekove i leđnjake ... |
|
![]() |
|
Triceps7 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Rujan 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Gimnazijalac, odlican ucenik kroz citavo skolovanje, namjeravam studirati elektrotehniku :)
Bavim se stonim tenisom, vec šš godina - i veoma sam uspjesan (medju najboljim u drzavi u juniorima). :) |
|
![]() |
|
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
dipl.ing.arh..dnevno prosjedim po 8-š0h i to je najveca mana. vec napisah da bi voljela upisat visu trenersku. ostalo? muzika, ples, kretanje, filmovi..al sve u zanemarivoj dozi i relax mode-u al 5 dana u tjednu po šh vjezbam i polako to mislim povecat (na ustrb filmovima vec duze vrijeme citam forum, nekad komentiram, ponesto primijenim.. |
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 456 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |